Cumpărături în rate fără dobândă prin Carrefour Online

Carrefour-Online.ro introduce o nouă opțiune de plată, în rate cu dobândă 0% prin cardurile Carrefour MasterCard. Facilitatea este disponibilă până la data de 31 martie 2015, pentru comenzile cu livrare în București și în localitățile limitrofe.

Achizițiile de pe site pot fi plătite de acum, online, prin cardurile Carrefour MasterCard în 3, 6 sau 12 RATE 0% DOBÂNDĂ, dar şi cu orice tip de card de debit sau credit cu excepția cardurilor American Express , prin ramburs sau transfer bancar, sau în rate (între 1 și 6 rate prin Card Avantaj, între 2 și 6 rate prin Star BT, între 2 și 6 rate prin intermediul Alpha Card).

Posesorii cardurilor Carrefour MasterCard beneficiază de 12 rate cu 0% dobândă, în condiţiile în care pot achiziţiona orice tip de bunuri: produse alimentare, electronice și electrocasnice, accesorii pentru casă sau alte articole.

Plata prin cardul Carrefour MasterCard este efectuată în condiții garantate de siguranță, tranzacțiile online fiind procesate de PayU.

„Din dorința de a crește calitatea serviciilor oferite de site-ul Carrefour-Online.ro, am dezvoltat împreună cu partenerii noștri, BRD Finance și PayU, o soluție nouă de plată, prin intermediul cardurilor Carrefour MasterCard. Vrem să le oferim clienților Carrefour, obișnuiți cu promoțiile financiare din hipermarketurile noastre, aceleași tip de avantaje, adică posibilitatea de a plăti în RATE cu 0% DOBÂNDA, cât mai comod posibil” declară Radu Butufei, Director E-Commerce Carrefour România.

Cei interesaţi de obţinerea unui card de cumpărături Carrefour MasterCard se pot adresa operatorilor Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour. Cererea de emitere se procesează rapid, pe baza actului de identitate și a unui document care să ateste veniturile (adeverinţă de salariu sau talon de pensie).

Operatorii birourilor Servicii Finaciare vor oferi pe loc, în maximum 10 minute, un prim răspuns, iar ulterior, în cel mult 2 ore de la prezentarea documentatiei complete are loc semnarea contractului. Pentru cei care prefera mediul online, solicitarea de emitere se poate transmite și prin intermediul site-ului www.brdfinance.ro.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...