Cummins prelungește contractul pentru cei 17.000 metri pătrați ocupați în CTPark Craiova

CTP anunță prelungirea contractului de închiriere pentru suprafața de 17.000 de metri pătrați de spații de producție și depozitare ocupați de Cummins Generator Technologies în  CTPark Craiova.

Cummins Generator Technologies, care operează sub brandul STAMFORD | AvK și are peste 2.600 de angajați la nivel global, furnizează soluții de alimentare energetică de ultimă generație.

Compania are unități de producție situate în Craiova (România), Xinrong și Xiangjiang (China), Ahmednagar și Ranjangaon (India), precum și Centrul de tehnologie a alternatorului din Stamford (Marea Britanie).

CTPark Craiova, întins pe 10 hectare, cuprinde trei clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de peste 59.000 de metri pătrați și include elemente de infrastructură esențiale, cum ar fi proximitatea de hub-uri de transport cheie.

CTP deține în prezent un portofoliu de peste 2,9 milioane de metri pătrați în România, fiind capabile să găzduiască facilități de producție, logistică și alte industrii cheie precum retail și industria auto.

CITEȘTE ȘI: Fostul fotbalist Cămătaru construiește o clădire de birouri la Craiova

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...