Cum vor arăta centrele comerciale Prime Kapital din România

Prime Kapital va dezvolta în România mai multe centre comerciale în Iași, Pitești, Târgoviște, Baia Mare, Balotești, Ploiești, Roman și Focșani.

Prime Kapital este o companie imobiliară înființată de sud-africanul Martin Slabbert, fostul CEO NEPI și Mihai Vasilescu și se concentrează pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.

Mall of Moldova Iași, cu o suprafață închiriabilă de 100.000 mp, va deveni un centru comercial supra regional și va avea ca ancoră principală cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune. Mall of Moldova va avea 200 de magazine, mai mult de 30 restaurante, cinematograf, un magazin de bricolaj și unul de mobilier.

Pitești Mall, cu o suprafață închiriabilă de 50.800 mp, va fi cel mai mare centru comercial din oraș, fiind situat pe un teren din imediata apropiere a gării. Ancorele Pitești Mall vor fi un hipermarket Carrefour și un cinematograf Cinema City.

Târgoviște Mall, primul mall din oraș, cu o suprafață închiriabilă de 31.200 mp, va fi situat pe terenul fostei unități militare din Bd. Regele Carol I, nr. 51. Pentru utilizarea terenului, Prime Kapital va plăti 477.866 lei / an către Consiliul Județean Dâmbovița. Târgoviște Mall va avea ca ancore principale un hipermarket Carrefour și un cinematograf Cinema City.

Prahova Value Centre va fi o galerie comercială cu o suprafață de 26.800 mp, situată în imediata apropiere a Gării de Sud, lângă hipermarketul Kaufland. Prahova Value Centre se va construi pe locul fostei Upetrom și va include unități ale retailerilor: CCC, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, Hervis, C&A, Altex, Jysk, Noriel, DM Drogerie Markt. Mai mult, în aceași zonă se va construi și un supermarket Lidl, iar inaugurarea centrului comercial este programată pentru sfârșitul anului 2021.

Baia Mare Value Centre, cu o suprafață de 22.500 mp, va avea ca ancoră un hipermarket Carrefour și unități Altex, TXM, Noriel, DM Drogeriemarkt, Takko, Sportisimo, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann și Jysk. Baia Mare Value Centre se va deschide până la sfârșitul acestui an.

Roman Value Centre, cu o suprafață de 12.850 mp, va fi primul parc comercial din oraș. Roman Value Centre va avea ca ancoră principală un hipermarket Carrefour și unități Altex, Deichmann, TXM, Noriel, Pepco, CCC, New Yorker, Sportisimo. Parcul comercial se va deschide până la sfârșitul anului.

Focșani Value Centre va avea o suprafață de 6.400 mp și se va construi lângă hipermarketul Kaufland, Bd. Brăilei. Focșani Value Centre va aduce unități TXM, CCC, Deichmann, Noriel, Takko, Sportisimo, New Yorker, Altex și se va deschide până la sfârșitul primului trimestru din 2018.

Slobozia Value Centre va avea o suprafață de 10.400 mp și se va construi lângă hipermarketul Kaufland. Slobozia Value Centre va aduce unități TXM, DM Drogeriemarkt, CCC, Noriel, Sportisimo, New Yorker, LC Waikiki, Animax și se va deschide până la sfârșitul ultimului trimestru din 2018.

Parcul comercial Balotești DN1, a cărui inaugurare este planificată până la sfârșitul anului, va avea o suprafață de 46.400 mp și va fi situat lângă Hornbach. Construcția acestuia se va face pe o suprafață de circa 8 ha, va include un hipermarket Carrefour, un supermarket Lidl și unități LC Waikiki, H&M, Jysk, Animax, CCC, New Yorker, Pepco, C&A, Deichmann, Noriel și Altex.

- publicitate -