Cum vor arăta centrele comerciale Intercora din Slatina, Tulcea și Târgu Mureș

Intercora, cel mai mare proprietar de galerii comerciale din România, pregătește trei deschideri de centre comerciale.

Prima, galeria comercială de lângă Kaufland Gheorghe Doja, Târgu Mureș, se va deschide în toamna acestui an și are o suprafață totală de 7372 mp. Principalii chiriași sunt: Sportisimo, Pepco, Takko, Deichmann, Merkur, Dm Drogerie Markt, Spirit Pub Factory, DOMO și KFC. C&A se află în discuții pentru închirierea unei suprafețe de 1265 m².

Galeria comercială din Slatina, de lângă Kaufland Nicoale Iorga, se va deschide în primăvara anului 2016 și va avea o suprafață de 1977 mp. Chiriașii sunt: Flanco, Takko, Deichmann, Pepco și PetMag.

Galeria comercială de lângă Kaufland Tulcea se va deschide tot în primăvara anului 2016, are o suprafață de 5129 mp și chiriași: Flanco, Deichmann, Pepco, Sportisimo, în timp ce Takko și Jysk sunt în discuții pentru închirierea unor spații.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...