Cum va arăta primul parc comercial din Cisnădie, Zacaria Retail Park

Dezvoltatorul de spații logistice Zacaria va deschide anul viitor un parc de retail în Cisnădie, după o investiție de peste 11 milioane de euro.

Zacaria Retail Park Cisnădie va avea o suprafață închiriabilă de 9.000 metri pătrați și va veni cu un mix atractiv de chiriași, asigurați printr-un parteneriat exclusiv de leasing cu CBRE.

Situat în zona centrală din Cisnădie, noul parc de retail ce va avea ca ancoră un supermarket, va fi dezvoltat prin reconversia unei foste fabrici de covoare. Lucrările de demolare și reconversie sunt în plină desfășurare.

Zacaria Retail Park Cisnădie va găzdui branduri de modă și încălțăminte, jucării și haine pentru copii, casă și decorațiuni, hrană și accesorii pentru animale de companie. Va fi disponibil un food court, dar și spații pentru evenimente dedicate comunității.

Zacaria Retail Park Cisnădie este al doilea parc de retail și al 15-lea proiect imobiliar dezvoltat de companie în România.

Orașul Cisnădie a înregistrat o creștere semnificativă de 30% în ultimii opt ani, procent reprezentând populația care a ales să se mute în acestă localitat din imediata vecinătate a Sibiului.

Populația înregistrată ajunge la peste 24.000 de locuitori, suplimentată și de alți 10.000 – 15.000 de rezidenți atrași din Sibiu.

Zacaria a dezvoltat peste 200.000 metri pătrați de spații industriale, peste 15.000 metri pătrați de spații de retail și birouri și a finalizat dezvoltarea și vânzarea a 4 proiecte rezidențiale.

CITEȘTE ȘI: Care sunt suburbiile din România unde se construiește cel mai mult

- publicitate -