Cum va arăta centrul comercial Shopping Park Pitești din Găvana

Square 7 Properties pregătește un centru comercial de mari dimensiuni în zona de nord a orașului Pitești, Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 180.

Dezvoltatorul deține două terenuri situate lângă fabrica Lisa Draxlmaier și în sudul căii ferate, cu o suprafață cumulată de 60.917 mp.

Pe terenul mai mic, în suprafață de circa 18.000 mp, va fi ridicat un hipermarket Kaufland și parcarea aferentă acestuia.

Pe al doilea teren, cu o suprafață de 42.917 mp, vor fi realizate mai multe galerii comerciale, un restaurant de tipul Drive-Thru și un magazin de bricolaj Leroy Merlin.

Shopping Park Pitești va avea în total cinci clădiri comerciale cu regim de înălțime Parter înalt sau P+1 etaj, o suprafață închiriabilă de 22.500 mp și peste 600 locuri de parcare.

Finalizarea proiectului este estimată, conform website-ului dezvoltatorului, pentru anul acesta.

Este al doilea centru comercial major din cartierul Găvana, după zona comercială Auchan-Jumbo. De asemenea, și Kaufland mai deține un magazin în acest cartier.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă cu noile proiecte de mall-uri din Alba Iulia, Pitești și Iași în 2022

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...