Cum va arăta cea mai mare zonă comercială din Sfântu Gheorghe

Sepsi Value Centre și o unitate Dedeman vor fi parte din cea mai mare zonă comercială din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, un oraș cu aproximativ 54.000 de locuitori.

Noile spații de retail se completează cu un magazin Kaufland și o galerie comercială, ambele funcționale, aflate vis a vis de noul proiect.

Pe un teren de 62.862,00 mp situat pe DE 578 la aproximativ 2km de centrul orașului, se va construi o galerie comercială și un magazin de bricolaj Dedeman.

Sepsi Value Centre

Sepsi Value Centre, o investiție de 19,8 milioane euro, va avea doua clădiri distincte, una dintre ele cu ancora principală un hipermarket Carrefour și spații comerciale, cea de-a doua cu nouă spații comerciale cu acces direct din stradă (de tipul retail park).

Complexul va beneficia de 720 locuri de parcare și un drum de acces din Str. Ciucului.

Cei mai importanți retaileri prezenți în Sepsi Value Centre vor fi Jysk, Noriel, DM Drogerie Markt, Animax, New Yorker, Hervis, Deichmann, Pepco și CCC.

Dedeman Sfântu Gheorghe

Primul magazin al rețelei Dedeman din județ va fi construit pe un teren cu o suprafață de 21.733,50 mp și va completa cea mai amre zonă comercială din oraș.

Unitatea Dedeman va avea 9.769,61 mp cu 208 locuri de parcare pentru clienți și 8 locuri de parcare pentru salariați.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...