Cum transformă tehnologia experiența sporturilor de contact: Exemplul produselor Knockout

Adaptarea soluțiilor tehnologice la dinamica sporturilor de contact poate oferi mai multă eficiență în cadrul unui antrenament, pentru atingerea obiectivelor setate de staff-ul tehnic.

Mai mult decât atât, aplicațiile online de monitorizare și analiză a anumitor parametri, conectate prin Bluetooth la echipamentul purtat de sportiv în ring, transformă radical modul în care poate decurge o campanie de pregătire. 

Suntem martori la o revoluție tehnologică în sportul global, dezvoltată în jurul simplității cu care digitalul se poate acum conecta la sesiunile clasice de antrenament. Pe zona sporturilor de contact, exemplul produselor Knockout este unul cât se poate de elocvent, în acest sens. 

Cine sunt cei de la Knockout Store?

Echipa Knockout Store este formată din oameni care practică sportul zi de zi, la modul profesionist sau amator, uniți de pasiunea pentru echipamente calitative și accesibile tuturor.

Produsele din ofertă sunt garantate de cei mai importanți producători în domeniu, acoperind un spectru extins de discipline: Box, MMA, Kempo, Jiu Jitsu, Judo, Kickboxing, dar și multe alte sporturi de contact, dedicate celor care își doresc un stil de viață disciplinat și sănătos.

Fondat în 2008, brandul Knockout Store și-a dezvoltat in timp propria viziune de business, din grija constantă pentru siguranța luptătorilor și dorința de a le asigura un acces facil la echipamente de cea mai bună calitate, esențiale pentru atingerea performantei. 

Knockout Store: Creatorii primelor mănuși de box inteligente

Smart Boxing Gloves este primul model de mănuși inteligente din lume, conceput și lansat de Knockout Store din dorința de a le oferi pugiliștilor o soluție de antrenament mult mai eficientă, pe baza tehnologiei oferite.

Aceste mănuși de box conțin doi senzori de dimensiuni reduse (câte unul pentru fiecare mână), ce transmit date esențiale pe aplicația Smart Boxing Gloves, tool dezvoltat special pentru acest produs din oferta Knockout Store. 

Cu ajutorul acestora, practicanții boxului și cei care îi antrenează pot regândi de la zero modul în care decurge un antrenament, prin studierea și îmbunătățirea unor tehnici de lucru adaptate specificului sportivului, raportate la parametrii monitorizați de senzori. 

Aplicația pentru utilizarea Smart Boxing Gloves este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android, fiind disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store. Utilizatorii își pot configura propriul profil, odată ce aceasta a fost descărcată, în funcție de propriile nevoi. 

Smart Boxing Gloves revoluționează modul în care poate decurge un antrenament al acestui sport, indiferent de nivelul pugilistului (amator sau profesionist), datorită simplității cu care soluțiile tehnologice pot fi integrate astăzi în cadrul unui antrenament clasic la box. 

Knockout Store: Soluții pentru toate nivelurile de experiență

Sportivii care își manifestă dorința de a alege brandul Knockout cunosc faptul că oferta online avută la dispoziție acoperă o gamă extinsă de echipamente, dedicate tuturor nivelurilor de experiență și la un raport calitate:preț excelent. 

Soluțiile disponibile online pe knock-out.ro sunt esențiale în cadrul antrenamentelor, sau la turneele și galele de profil, contribuind la generarea unui cadru perfect pentru obținerea celor mai bune performante sportive.  

Prin produsele din oferta actualizată, Knockout Store încurajează practicarea sporturilor preferate cu echipamente și îmbrăcăminte calitative, prevazute cu soluții tehnologice de top, conectate la mediul digital prin funcții accesibile si platforme online intuitive. 

Măsoară-ți forțele cu noile mănuși inteligente de la Knockout și vezi ce alte echipamente pot face diferența în cadrul unui antrenament, sau al unei meci oficial!

- publicitate -