Cum te ajută un program salarii să economisești timp și resurse materiale?

În domeniul HR, tehnologia devine tot mai importantă pentru a economisi timp și resurse materiale. Un program salarii aduce numeroase beneficii în acest sens, la fel și un program resurse umane. Ele au rolul de a-ți eficientiza timpul de lucru dedicat activităților de payroll și HR, dar și de a-ți reduce costurile pe termen lung.

Program salarii – soluție digitală destinată calculului de salarii

Într-o companie cu un număr ridicat de angajați, un program salarii este necesară pentru a realiza într-un mod optim operațiunile de payroll. Acest soft este o aplicație specializată în gestionarea și procesarea salariilor angajaților dintr-o companie, oferind multiple funcționalități. La fel ca cel dintâi, un program resurse umane reprezintă soluția ideală de a eficientiza timpul de lucru al specialiștilor HR. Un program salarii permite operarea informațiilor referitoare la veniturile nete, brute, bonusuri, taxe și alte beneficii oferite de companie. Pe baza unor elemente variabile și a unor criterii bine stabilite, programul poate calcula automat sumele pe care trebuie să le plătești către angajați.

Eliberezi rapid fluturași de salariu către angajați

Un program salarii complex îți oferă posibilitatea de a genera fluturașii de salariu în format digital și de a-i trimite angajaților prin email sau SMS. Prin urmare, minimizezi birocrația internă și elimini efortul de distribuire a fluturașilor în format tipărit. De asemenea, utilizând o soluție self-service prezentă într-un program resurse umane, angajații își pot vizualiza ușor fluturașii, cu toate informațiile pe care dorești să le incluzi.

Economisești timp pe care îl poți aloca pentru alte activități

Unul dintre cele mai importante avantaje ale utilizării unor softuri de HR precum program salarii și program resurse umane este economisirea timpului. Soluțiile digitale înlocuiesc operațiunile manuale predispuse la erori, care necesită mult timp. Prin utilizarea lor, poți aloca mai mult timp activităților strategice și de dezvoltare a companiei, precum și activităților de motivare a angajaților.

Reduci semnificativ erorile umane

Alături de avantajele menționate anterior, un program salarii reduce erorile umane în ceea ce privește calcularea salariilor angajaților. Datorită capacității sale de a efectua calcule precise și de a respecta legea în vigoare, softul te ajută să eviți eventuale amenzi și sancțiuni, care pot apărea în cazul în care apar erori în procesarea salariilor.

Ai parte de eficiență și productivitate sporită

Implementarea unui program salarii în compania ta îți asigură un flux optim al proceselor de salarizare. Astfel, ai parte de o eficiență ridicată și de o productivitate îmbunătățită a departamentului de HR. Integrarea lui cu un program resurse umane reprezintă soluția ideală pentru a gestiona rapid și fără griji majoritatea operațiunilor recurente de HR. De asemenea, economisești timp și resurse materiale, iar astfel îți poți îndrepta atenția mai mult către alte activități, cum ar fi: activități care contribuie la dezvoltarea companiei, a brandului de angajator sau la motivarea angajaților.

Află cum te ajută soluțiile software de la UCMS by AROBS

Ai nevoie de eficientizarea proceselor de HR și de reducerea costurilor din companie? Descoperă soluțiile software dezvoltate de UCMS by AROBS! Compania cu o experiență de peste 26 de ani îți poate oferi un program salarii și un program resurse umane, cu funcționalități multiple pentru nevoile specifice ale companiei tale. Softurile celor de la UCMS by AROBS sunt configurabile și au un mod intuitiv de utilizare. Pentru mai multe detalii, scrie un email la [email protected] sau apelează numărul 0738 822 537.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...