Cum să-ți planifici o vacanță în America? 3 sfaturi utile

Te-ai decis să călătorești în America, pentru o vacanță de vis, alături de cei dragi? Îți prezentăm câteva sfaturi utile despre zboruri, bagaje, politica de check-in, cum să economisești bani și ce servicii suplimentare îți oferă companiile aeriene. De asemenea, poți găsi informații despre obiective turistice și alte activități de divertisment.

Stabilește itinerariul de vacanță în SUA

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te decizi asupra traseului pe care-l vei avea pe continentul american. Poți să alegi o vacanță activă, cu sporturi de iarnă, ascensiuni montane sau agrement nautic. Te așteaptă excursii spectaculoase la McKinley, Marele Canion din Colorado, rezervațiile naturale Yellowstone și Yosemite. Te bucuri de frumusețile oceanului la Miami, în Florida sau pe coasta de vest, în California.

Ai la dispoziție circuite culturale în marile orașe americane: New York, Seattle, Los Angeles, San Francisco, Washington DC, Chicago, Philadelphia, Richmond, Baltimore, Boston, New Orleans. Te distrezi în Las Vegas și Atlantic City, te relaxezi în zone rurale sau stațiuni exclusiviste, vizitezi locuri faimoase precum Disneyland Park, Disneyland World, Universal Studios sau Graceland.

Alege zboruri către America la tarife avantajoase

După ce te-ai decis ce vrei să vezi în America, alege cele mai bune variante de călătorie cu avionul către SUA. Rezervă din timp biletele, de pe site-uri de travelling care oferă tarife avantajoase, în regim early booking.

De exemplu, un zbor București-New York pe care-l achiziționezi de pe platforme specializate poate fi cu până la 30% mai ieftin decât în cazul unor bilete de avion cumpărate în ultimul moment. În plus, beneficiezi de condiții excelente pentru bagaje, check-in, servicii suplimentare în timpul zborului (divertisment, conectivitate, ospitalitate), taxe de călătorie mai mici ș.a. Poți să compari prețurile de la mai multe companii aeriene și să alegi cea mai bună variantă pentru tine, dintre zeci de zboruri directe sau zboruri cu escală.

Rezervă camera de hotel și serviciile turistice

Caută pe platformele de travelling oferte convenabile pentru cazare în orașe din America și stațiuni turistice pe care le-ai ales pentru vacanța în SUA. Dacă rezervi din timp cazare la hotel realizezi economii importante și-ți rămân bani pentru excursii, distracție și vizite culturale.

Informează-te despre servicii turistice pe care să le achiziționezi în avans, precum abonamente, tourist pass-uri, vouchere și discounturi pentru grupuri de vizitatori la muzee, expoziții, galerii de artă. Dacă vrei să mergi la concerte și spectacole, vei obține prețuri atractive pentru bilete la presale. 

Cea mai bună variantă este să achiziționezi toate serviciile pentru vacanța în America de la o agenție de turism online ce oferă servicii complete:  bilete de avion pentru curse de linie și low cost, oferte de city break, pachete de vacanță, sejururi personalizate, hoteluri, asigurări de călătorie și închiriere de mașini. Astfel beneficiezi de discounturi atractive și poți să gestionezi eficient bugetul de concediu. 

Ia în considerare sfaturile prezentate și trăiește visul american alături de cei dragi, într-o o vacanță în SUA așa cum îți dorești!

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...