Cum să renovezi locuința care urmează a fi vândută? Iată un mod eficient și rapid de a investi!

De fiecare data cand te intorci acasa te intampina vocile cristaline ale copiilor si, de ce nu, revii cu drag in confortul casei tale. Daca acum isi face aparitia un nou membru, este bine sa acorzi din ce in ce mai multa atentie propriei familii, pentru ca fiecare copil sa creasca si sa se dezvolte in mod armonios, intr-un climat de buna intelegere intre parinti. Este minunat sa iti petreci timpul liber alaturi de cei dragi!

Investeste in renovarea locuintei, daca vrei sa o vinzi!

Fie ca familia s-a marit cu un nou nascut, fie ca doresti sa te muti intr-o casa mai spatioasa sau mai noua, este bine sa tii cont de fiecare detaliu si sa pui in balanta daca este eficienta schimbarea acum. Daca raspunsul este favorabil, ramane sa incepi demersurile necesare si, de ce nu, sa investesti in renovarea locuintei pentru a putea obtine un pret cat mai bun.

Cat sunt de bune usile interioare?

Daca usile de interior sunt din furnir sau din lemn, au toate tocurile si balamalele in buna stare si se inchid etans ar fi ideal. Daca usile scartaie si au unele probleme de etanseitate, este recomandat sa te ocupi de reparatiile acestora. 

In cazul in care usile sunt degradate din cauza uzurii fizice si morale, este bine sa le inlocuiesti cu unele noi si moderne. Un efect nedorit al inlocuirii usilor ar fi degradarea peretilor din jurul tocurilor, insa aceasta este o problema de dificultate mica si se poate rezolva cu un efort minim din partea unui specialist in amenajari interioare.

Cum se prezinta vopseaua de pe pereti?

Fie ca peretii interiori sunt degradati de inscrisurile copiilor, fie ca se depune praf sau grasime de la aparatura electrocasnica sau de la gatit, este momentul sa rezolvi si aceasta problema acum. Daca vei cere opinia unui specialist, acesta urmeaza sa masoare suprafetele si sa iti comunice o oferta de pret. Poti incepe renovarea interioara si pe etape. Daca ai deja un imprumut si ai nevoie de inca o suma de bani, poti face o refinantare credit de nevoi personale, insa este bine sa-i cheltui in mod eficient, desi apar permanent cheltuieli neprevazute, mai ales intr-o familie numeroasa. Specialistii in domeniul bancar de la rapidcredit.ro iti ofera asistenta necesara pentru a beneficia de suma dorita si pentru a exista o stabilitate financiara in familia ta. Acesta este un mod rapid de a investi in vederea igienizarii locuintei.

Obiectele sanitare functioneaza bine?

Daca obiectele sanitare incep sa se degradeze, este momentul sa le repari cat mai urgent, in vederea prevenirii consumurilor excesive. Este nevoie si de un aspect placut, si de eficienta folosirii fiecarui obiect sanitar, fie el de bucatarie sau de baie.

Verificarea instalatiilor sanitare este bine sa fie facuta de un specialist, astfel incat sa alegi varianta optima.

Atunci cand te hotarasti sa iti vinzi locuinta este bine sa investesti in renovarea acesteia pentru promovarea unei imagini favorabile si pentru obtinerea unui pret cat mai bun, in vederea achizitionarii unei case mai spatioase sau mai noi. 

Prin urmare, lasa locuinta asa cum iti place si tie sa o gasesti si vanzarea va avea efectul dorit pentru familia ta!

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...