Cum să decorăm casa cu elemente naturale

De ani de zile ne decorăm casele cu piei de oaie și covoare din piele de vacă, elemente decorative populare în casele din întreaga lume. Ele sunt utilizate în mod normal pentru a decora interioare mai degrabă decât exterioare.

Când dorim să decorăm casa sau să creăm o atmosferă nouă într-una din camere de multe ori neglijăm calitatea în favoarea prețului. Alegem de multe ori produse din fibre artificiale, uitând beneficiile unui covor din blană naturală sau a unei piei naturale.

Nu numai că blana de oaie arată grozav, dar are și anumite beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea circulației și ajutarea la reglarea temperaturii corpului.

Decorând cu blănuri de oaie

Pe vremuri, blana de oaie ar fi fost ușor accesibilă și versatilă. Acum, textura sa moale și senzația confortabilă sunt mai mult asociate cu luxul. Un covor blana naturala de oaie adaugă căldură oricărei camere a casei și o face mai primitoare. Aruncă o blană de oaie pe canapeaua din sufragerie pentru a crea straturi sau pe băncuța de luat masa pentru un plus de confort.

Există ceva mai confortabil și mai primitor decât un covor pufos din piele de oaie? Multe covoare sunt acum vopsite într-un număr mare de culori, așa că veți putea găsi unul care se potrivește paletei de culori a dormitorului dvs. Iar daca dorești sa creezi un colț de lectură pentru tine sau pentru copilul tău, un covor din piele de oaie este o modalitate excelentă de a crea un spațiu confortabil în care te poți pierde într-o carte.

Pielea de oaie este grozavă pentru cei mici. Ca produs natural, pielea de oaie este blândă cu pielea delicată a micuților și îi ajută să-și regleze temperatura corpului, menținându-i cald când este frig și răcoros când temperatura crește.

Expune covorul din piele

Dacă blănurile sunt extrem de versatile, când vine vorba de un covor piele vaca ar trebui să ținem cont de două lucruri când decorăm casa. Dacă vrei cu adevărat să-ți evidențiezi covoarele din piele de vacă la maximum, evită să așezi pe ele piese mari de mobilier.

Evităm astfel ascunderea covorului din piele și umplerea excesivă a camerei. Așadar, dacă doriți să vă plasați covorul din piele de vacă sub o măsuță de cafea, un fotoliu puf sau un alt tip de mobilier, trebuie să vă asigurați că acesta este mic și ușor. O masă de sticlă, de exemplu, vă va lăsa covorul complet vizibil.

Oamenii pun de obicei covoare din piele de vacă sub mesele din sufragerie și sub măsuțele de cafea în sufragerie. Deși pot funcționa bine, acestea nu sunt neapărat cele mai bune opțiuni. Covoarele din piele de vacă arată cel mai bine în spațiile cu mai puține elemente, cum ar fi zonele libere de trecere.

Este important să rețineți că, cu cât camera este mai mare, cu atât covorul dvs. va arăta mai bine. Un exemplu ar fi să așezi covorul în centrul unui living mare și spațios, fără a pune niciun mobilier deasupra.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...