All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 1 decembrie | 2020
2.9 C
București

Cum să cumpărați și să faceți economii în criptomonede

Criptomonedele sunt pe val în prezent pe piața financiară, iar persoanele fizice și corporațiile explorează modalități de a integra aceste criptomonede în tranzacțiile lor de zi cu zi.

În afară de Bitcoin, alte monede stabile reflectă exact valoarea dolarului. Cea mai populară și de încredere este USDT (Tether coin). Aceste monede stabile sunt esențiale pentru comercianții și traderii care doresc să evite imprevizibilitatea pieței.

În prezent, puteți cumpăra USDT cu cardul de credit sau orice card de debit standard. De asemenea, puteți utiliza PayPal sau alte criptomonede. Dar cum veți stoca toate monedele achiziționate pentru o utilizare ulterioară?

- PUBLICITATE -

Să aflăm mai multe despre activele USDT și cum să le protejăm.

De unde cumpăr USDT?

Internetul oferă mai multe căi pentru schimbul fiat money cu monede Tether. Vă puteți achiziționa activele de la un comerciant sau un prieten. De asemenea, schimburile globale vă pot oferi opțiunea de a tranzacționa active USDT cu alți utilizatori.

Cu toate acestea, trebuie să creați un portofel înainte de a efectua orice tranzacție. Dacă nu știți de unde să cumpărați USDT, găsiți un portofel digital sigur pentru monedele Tether și asigurați-vă că ratele de schimb sunt rezonabile.

După ce ați deschis un portofel, puteți cumpăra cu ușurință USDT cu un card de credit – VISA, Mastercard, Discover, American Express etc. PayPal permite, de asemenea, plăți către portofelele USDT. Cu toate acestea, este posibil să aveți probleme tehnice cu tranzacția, în funcție de locația dvs.

De asemenea, proprietarii de portofele online cu alte criptomonede își pot converti activele în monede Tether, instantaneu, prin schimb.

Cum cumperi monede Tether cu cardul de credit

Deoarece moneda Tether este o monedă stabilă care își păstrează întotdeauna valoarea 1 la 1 la dolar, cumpărarea cu un card de credit este profitabilă. Utilizatorii au voie să depună o anumită sumă de dolari (USD) în contul lor Tether Limited și vor primi în schimb echivalentul în USDT fără comisioane.

Dacă nu știți cum să cumpărați USDT cu un card de credit, începeți prin configurarea unui cont și verificarea profilului dvs. Apoi, puteți contacta un expert sau personalul de asistență de la furnizorul de servicii de cripto wallet pentru asistență. Vă vor învăța cu privire la pașii necesari pentru a cumpăra monede Tether. În cele din urmă, USDT achiziționat va intra în portofelul dvs. crypto preferat și veți învăța cum să cumpărați Tether pe cont propriu.

Avantajele stocării criptomonedei în portofele online

Dacă aveți la dispoziție câteva active USDT, trebuie să găsiți un portofel de încredere pentru a le stoca. Dar, înainte de a alege un portofel, încercați să aflați tipul de USDT pe care îl aveți. Vă puteți pierde fondurile dacă plasați moneda USDT într-un portofel greșit.

Prin urmare, să analizăm principalele tipuri de USDT și cum să le identificăm.

  1. ERC20 (are prefix ‘0x’)
  2. TRON (începe cu ‘TX’)
  3. Omni Layer (numere și litere aleatorii)
  4. SegWit (începe cu ‘bc1’)

Avantajele portofelelor online

Desigur, puteți stoca monedele Tether pe un hardware (unitate USB). Acest sistem de stocare este util dacă aveți monede stabile precum USDT. Cu toate acestea, riscați să pierdeți totul dacă unitatea funcționează defectuos sau se pierde.

În esență, aveți nevoie de un portofel online din următoarele motive:

  1. Siguranța

Portofelele online sunt ca niște seifuri digitale pentru criptomoneda dvs. Gândiți-vă la asta ca la o bancă: vă ajută să păstrați moneda digitală cu siguranță și intimitate maxime. De asemenea, portofelele online servesc drept mediu de stocare pentru toate formele de criptomonede.

  1. Accesibilitatea

Portofelele online vă permit accesul nelimitat la moneda dvs. digitală în orice moment. Dacă alegeți un serviciu de încredere, acestea vă vor ajuta să vă protejați contul împotriva oricăror circumstanțe neprevăzute.

  1. Suport clienți

O echipă de asistență este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta cu orice probleme pe care le întâmpinați în timpul utilizării portofelului. Dacă nu știi cum să cumperi Tether cu card de debit, aceasta îți va arăta căile.

Mai mult, puteți utiliza un furnizor de servicii de wallet consacrat sau puteți căuta alternative pe cont propriu. Cu toate acestea, veți pierde fonduri folosind această metodă. Această abordare implică trimiterea unor cantități mici de USDT pentru a determina dacă acestea sunt compatibile cu portofelul țintă. Dacă tranzacția se încheie, atunci portofelul este potrivit pentru dvs. Altfel, veți pierde fonduri.

Stocarea criptomonedei la bursă

Puteți stoca criptomoneda dvs. la bursă și puteți monitoriza schimbările din sectorul financiar. Cu toate acestea, majoritatea criptomonedelor reacționează mai degrabă la comportamentul consumatorilor decât la piața de valori. Alternativ, valoarea USDT este legată de valoarea dolarului și, prin extensie, de bursa de valori.

În esență, puteți cumpăra moneda Tether cu un card de credit. Alternativ, puteți schimba alte criptomonede cu USDT. Tot ce aveți nevoie este un portofel online sigur pentru stocarea monedelor Tether.

- PUBLICITATE -