Cum să cheltui mai puțin pentru amenajarea și întreținerea locuinței

Să avem propria locuință este unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le putem seta. Și odată ce reușim să îndeplim asta, fiecare dintre noi își dorește o casă care să ne reprezinte, în care să ne simțim bine și în care să avem toate funcționalitățile și confortul necesar.

Cum prețurile pentru achiziționarea locuințelor cresc din ce în ce mai mult, astăzi ne-am gândit la o listă de soluții pentru a salva din buget în ceea ce privește amenajarea și întreținerea casei.

Așadar, primul pas pentru a economisi și pentru a nu risipi inutil banii este să ne facem un plan despre cum vrem să arate locuința noastră. Presupunând că am terminat cu parchetul, ferestrele, ușile și obiectele sanitare, este momentul să trecem la amenajarea efectivă a locuinței.

Și pentru a economisi bani dar în același timp și pentru a avea exact piesele de mobilier care ne plac și care ne sunt necesare, este important să ne îndreptăm către mobilă de calitate. Aceasta nu numai că se va potrivi perfect în spațiile pe care le avem, dar va rezista și în timp fără reparații sau înlocuiri.

Alege un furnizor care îți pune la dispoziție o gamă variată de mobilier și care îți oferă posibilitatea de a vedea și testa piesele într-un showroom. Lems este producător de mobilă românească cu peste 30 de ani de experiență în domeniu și care îți va mobila întreaga locuință.

Fie că alegi seturile deja predefinite pentru dormitoare, livinguri sau bucătării sau cumperi separat elementele care îți plac, cu Lems vei avea întotdeauna garanția calității și a unui design care se potrivește cu orice stil ți-ar plăcea.

Pentru un stil clasic, modern sau contemporan, canapelele, paturile, comodele, bibliotecile, mesele, scaunele și multe alte piese de mobilă care îți sunt necesare sunt disponibile la Lems într-o varietate de modele, mărimi și culori.

În plus, mobila este concepută astfel încât să salvezi spațiu și să nu-l aglomerezi inutil, dar și să economisești. Poți alege de exemplu dulapuri cu compartimentări eficiente sau canapele și paturi cu spații și lăzi extra de depozitare și nu va mai fi necesar să cumperi piese extra de mobilier pentru ca toate lucrurile tale să încapă.

De asemenea, poți crea o locuință cu un impact estetic deosebit, alegând decorațiuni inspirate și care nu costă atât de mult. Aceste elemente te pot salva oricând și vor face ca locuința ta să arate ca în revistele de design interior.

Câteva corpuri de iluminat, niște perne decorative, covoare inedite sau draperiile colorate îți pot scoate casa din anonimat dar o vor face și mult mai chic și mai confortabilă.

Să economisești înseamnă și să întreții casa așa cum trebuie pentru ca lucrurile să dureze mai mult. Alege soluții de curățare eficiente și respectă modul în care trebuie să întreții mobila și canapelele.

Urmărește ofertele pentru produsele tale preferate de curățare și cumpăra în cantități mai mari dar care evident să fie în termenul de garanție. Igienizează și curăța casa în mod constant și astfel totul va părea ca nou pentru un timp mai îndelungat.

De asemenea, dacă ai nevoie de reparații, nu amâna să le rezolvi. Cu cât vei repara din timp, cu atât vei economisi bani.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...