Cum să atragi mai mulți clienți la petrecerea de Revelion a restaurantului tău

Revelionul este momentul de vârf al anului pentru cele mai multe restaurante. Este noaptea în care încasările pot contribui esențial la profitul afacerii, iar petrecerea pe care o organizezi îți poate crește notorietatea.

Oamenii așteaptă cu nerăbdare noaptea de Anul Nou, mai ales acum, după o perioadă plină de restricții.

Dar ca să atragi cât mai mulți clienți trebuie să te străduiești un pic și să oferi facilități care să-i încânte și să le fie utile.

Iată câteva idei prin care poți să atragi mai mulți clienți în noaptea de Revelion:

Încălzește terasa

Deși petrecerea se desfășoară la interior, tearasa va fi un atu important, pentru că oamenii simt nevoia să mai iasă din când în când afară din diverse motive. Dar și terasa trebuie să fie prietenoasă și de aceea este o idee excelentă să o încălzești.

Vei descoperi aici câteva sfaturi utile despre modul în care poți face asta și cum este bine să alegi încălzitoarele mai eficiente în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Meniu creativ

Surprinde-ți clienții din noaptea de Revelion cu un meniu diferit față de ceea ce oferi în mod obișnuit. Vino cu preparate noi, creative și variate, care să răspundă cât mai multor gusturi.

Trebuie să-i ai în vedere și pe vegetarieni pentru care trebuie să pregătești un meniu special. Dacă vei avea bufet suedez, ai grijă să semnalizezi vizibil preparatele fără carne.

Mâncarea pe care o pregătești trebuie să fie în primul rând gustoasă, apoi ușor de consumat.

Oferă o promoție specială

Promoțiile atrag mereu și o vor face și cu această ocazie specială. A treia băutură gratis sau șampania pentru miezul nopții din partea casei sunt doar două idei, însă în funcție de ceea ce vrei să oferi în meniu poți veni și cu alte oferte atragătoare.

Important este să semnalizezi că oferi ceva din partea casei în anunțul evenimentului. Oamenii vor fi foarte încântați dacă primesc ceva din partea casei.

Muzică live

O trupă care cântă live va însufleți atmosfera, pentru că va simți pulsul petrecerii și își va adapta programul muzical în funcție de ceea ce vor să audă clienții.

Oamenii știu că cele mai reușite petreceri sunt cele la care se cântă live și acesta va fi un atu important pentru tine.

Spațiu pentru copii

Este important să ai în vedere că mulți clienți care vor să petreacă Revelionul la restaurant sunt familiști și mulți au copii.

Dacă amenajezi un spațiu separat pentru ei, cu câteva jocuri și jucării, vei câștiga atenția unui segment important de clienți.

Promovează evenimentul pe social media

Social media a devenit instrumentul principal de promovare pentru orice eveniment. Concepe un anunț prin care să-ți faci cunoscută oferta și fă-ți publicitate pe rețelele sociale. Cei mai mulți oameni s-au obișnuit să caute în online orice îi interesează.

Sperăm că aceste idei te-au inspirat și îți vor fi de ajutor pentru a organiza o petrecere de Revelion care să atragă cât mai mulți clienți. Alte sfaturi utile în această direcție vei descoperi în acest blog.

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...