Cum poți să plătești întreținerea online cu Bloc Expert

Platforma blocexpert.ro, a dezvoltat si integrat , in parteneriat cu procesatorul de plati  online NETOPIA mobilPay, solutia informatica prin care locatarii la bloc pot plati intretinerea online cu cardul rapid si usor, direct de acasa (accesand blocexpert.ro) sau oriunde s-ar afla, prin intermediul aplicatiei Mobilpay Wallet.

Bloc Expert este solutia informatică utilizata pentru administrarea financiar contabila a asociatiilor de proprietari, destinata atat administratorilor, cat si locatarilor la bloc. Platforma blocexpert.ro permite administratorului sa-si gestioneze online toate asociatiile de proprietari pe care le are in administrare, dar inlesneste si  interactiunea, comunicarea cu membrii acesteia in mediul online.

“Ne-am gandit si de aceasta data la timpul si la siguranta administratorilor, dar si ale locatarilor. Administratorii asociatiilor de proprietari trebuie sa gestioneze sume mari de bani cash, iar locatarii sunt de cele mai multe ori preocupati sa ajunga la timp la orele de incasare. Plata cu cardul online, vine astfel ca o solutie salvatoare pentru ambele parti” spune Lavinia Pandelea, Business Developer Bloc Expert.

“Oamenii trebuie sa inteleaga ca cea mai importanta resursa pe care o au este timpul, nu banii, oamenii sau tehnologia”, spune Antonio Eram fondatorul Netopia SRL,  furnizor de top de solutii de plata electronica.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...