Cum poți să iei în franciză un ATM cu criptomonede

Bitcoin România a creat o franciză pentru ATM-uri cu criptomonede, francizorii având posibilitatea să obțină profit după 1-3 luni de la investiție.

Compania vrea să ajungă să aibă la finalul anului o rețea de 100 de ATM-uri, față de 20 în prezent.

Pentru a deveni partener este nevoie ca franciza să fie preluată de o persoană juridică, iar costul francizei este de 4.500 de euro.

La această sumă se adaugă 5.000 de euro garanție pentru ATM și 10.000 de euro pentru prima încărcare a ATM-ului. Pe de altă parte, profitul partenerilor este de până la 4.000 de euro net pe lună/per ATM în urma unui comision din fiecare tranzacție.

Vânzarea și cumpărarea vizează mai multe criptomonede, nu doar Bitcoin (de exemplu, Ethereum, Litecoin, Bitcoin cash).

La finalul perioadei de francizare, partenerul va primi înapoi cei 10.000 de euro și, de asemenea, garanția de 5.000 de euro dacă ATM-ul este în stare bună.

20 de ATM-uri Bitcoin România sunt funcționale în acest moment

În prezent Bitcoin România deține 20 de ATM-uri în orașe precum București, Constanța, Sibiu, Râmnicu- Vâlcea, Galați, Mangalia, Craiova și Targu Jiu, iar până la finalul anului vizează să se extindă în toate orașele țării.

Dintre acestea, 14 sunt ATM-uri proprii, iar șase sunt prin parteneri.

Compania a adus primul ATM pe piață locală în 2014 acesta fiind de altfel și primul ATM Bitcoin din Europa Continentală și al cincilea din lume. De atunci, Bitcoin România a intermediat 40.000 de tranzacțîi în valoare de 15 milioane de euro.

De asemenea, cele 14 ATM-uri proprii au fost utilizate de peste 25.000 de clienți pentru vânzare și cumpărare de criptomonede.

Întreaga rețea de ATM va reprezenta aproximativ 30% din cifra de afaceri de 10 milioane euro estimată de Bitcoin Romania pentru anul acesta.

- Publicitate -

Sciccheria, Steam, Velocita și French Revolution sunt chiriași în clădirea Arghezi 4

Restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria French Revolution, toate business-uri locale,...

Platforma de licitații Direktcar.ro permite vizionarea mașinilor online, în timp real

Prin Direktcar.ro mașinile sunt vândute direct de proprietari, iar cumpărătorii le pot viziona de la distanță. Licitațiile durează cel...