Cum poți da senzația unei ținute sofisticate utilizând articole vestimentare obișnuite?

Cine a spus că bărbaților nu le pasă de felul în care se îmbracă? Foarte mulți bărbați contează pe aspectul îngrijit și curat al ținutelor casual sau pe stilul extrem de elegant, îmbrăcându-se la patru ace.

Există totuși și oameni care se învârt în jurul stilului smart casual sau cere nu știu ce să aleagă mai exact din multitudinea de posibilități combinatorii.

Dacă vrei să încerci o ținută mai sofisticată nu trebuie să te temi de a încerca câte ceva nou din când în când. Ce contează cu adevărat este să te simți bine și confortabil în hainele pe care le porți.

Poți face acest lucru și fără să apelezi la brand-uri extrem de costisitoare. Trebuie doar să alegi ceea ce ți se potrivește în materie de culoare și personalitate și să te inspiri corespunzător în ceea ce privește combinațiile articolelor vestimentare.

Iată cum îți poți alcătui o ținută sofisticată prin combinarea articolelor vestimentare obișnuite în mod potrivit

Puloverul

Pentru sezonul rece, puloverele sunt elemente vestimentare obligatorii. Nu poți îmbrăca haine prea subțiri, însă poți face combinații extrem de autentice utilizându-le și pe acestea. Pentru o ținută cu aspect sofisticat, poți îmbina pulovere de la Bigotti cu unele cămăși mai subțiri.

Această tehnică oferă stilului tău vestimentar o alură smart casual care nu va trece neobservată. Peste pulover, poți îmbrăca și un sacou care va spori aparența sofisticată a outfit-ului tău.

Cardiganul 

Cardiganele nu sunt doar pentru femei! Există foarte multe variante de cardigane pentru bărbați care dau senzația de relaxare, dar și de eleganță în cadrul ținutei tale. Poți opta pentru o helancă în culori închise, preferabil cu guler, peste care să porți un cardigan croșetat, cu nasturi mari.

Cardiganele cu fermoar sunt la fel de practice. Îți vor îmbogăți stilul și îți vor ține și de cald atunci când vei avea cea mai mare nevoie.

Încălțămintea  

Încălțămintea trebuie să fie de piele! Este binecunoscut faptul că încălțămintea de piele este cea mai adecvată pentru sănătatea piciorului, dar ea conferă și foarte multă eleganță unei ținute bărbătești. Cizmele negre sau ghetele maro, atent lucrate vor fi mereu la modă. O pereche confecționată din piele naturală și aleasă cu grijă nu te va trăda în cadrul niciunei combinații vestimentare.

Accesoriile

În cazul accesorilor, sunt multe aspecte de discutat. Unul dintre acestea este cravata! Poți purta o cravată asortată în combinația dintre cămașă și pulover pentru a conferi senzația de ținută sofisticată fără mari eforturi. Un ceas care are curea din piele va fi și el bine venit pe încheietura mânii. Se poate merge și mai departe, aducând în discuție un set de mănuși din piele moale sau o pălărie care să completeze o ținută de iarnă potrivită unui bărbat ce știe să se îmbrace în pas cu moda.

Acestea fiind spuse, este foarte simplu să conferi un aspect sofisticat ținutelor tale, fără să te îngrijorezi de ce anume trebuie să adaugi în garderobă. Acestea sunt articole simple, pe care orice bărbat ar trebui să le dețină și care, în combinațiile potrivite, vor da naștere unui outfit deosebit.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...