Cum merg vânzările în complexul Adora Pipera

În primele luni de la inaugurarea proiectului rezidențial Adora Pipera, un sfert din cele 76 de locuințe disponibile sunt contractate și o nouă comunitate se conturează în nordul Bucureștiului.

“Am dezvoltat în Pipera un complex rezidențial conceput pentru un public mai exclusivist în ceea ce privește preferințele pentru materialele folosite, modularitatea apartamentelor, accesul rapid către aeroport si Autostrada A3 și, nu în ultimul rând, intimitatea”, explică Andreea Hamza, director de marketing și vânzări Adora.

Arhitecții care au proiectat Adora Pipera au conceput o compartimentare foarte adaptabilă – de exemplu, se pot uni două apartamente fără a afecta integritatea structurii de rezistență. Pe de altă parte, locuințele din Adora Pipera au bucătării separate de living room, ceea ce reprezintă o abordare modernă ținând însă cont de preferințele tradiționale ale românilor.

„Cred că ceea ce definește cel mai bine complexul nostru din Pipera este eleganța. Am creeat un complex rezidențial elegant, cu ferestre mari, cu spații luminoase, mai mult decât un simplu spațiu de locuit, mai mult decât funcțional”, spune Andreea Hamza.

Cu prețuri situate sub nivelul de 600 de euro pe metrul pătrat, oferă cel mai bun raport preț/suprafața/calitate în zona Pipera pentru toate tipurile de apartamente de la trei și două camere, pana la garsoniere, toate cu finisaje premium. Prețurile locuințelor din Adora Pipera încep de la 67.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere, de la 59.000 de euro pentru apartamentele cu două camere, respectiv de la 45.000 de euro pentru garsonierele duble.

Proiectele Adora au început în 2013 cu în sud-vestul Bucureștiului, și au continuat anunl trecut cu lansarea Adora Park în Arad și Adora Forest în Timișoara.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...