Cum gestionezi pierderile de la cazino?

Când vine vorba de jocurile de cazino, există o regulă de aur: uneori câștigi, alteori pierzi. Nimeni nu este imun la eșecuri  în jocurile de noroc, iar suma pe care o pierzi depinde în principal de stilul tău de joc.

Fiecare pierdere, oricât de mică sau mare ar fi, poate demotiva jucătorul. Dacă ai suferit recent o pierdere semnificativă în bani la jocuri de noroc, continuă să citești pentru a afla cum să faci față acestor situații.

După parcurgerea articolului, vei fi pregătit pentru a-ți încerca șansele la Admiral casino online

Nu încerca să-ți recuperezi pierderile

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac jucătorii este încercarea de a recupera banii pierduți. Dacă ești într-o serie de pierderi, acesta este ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci. Fie că joci sume mici sau sume mari, încercarea de a recupera banii pierduți imediat după ce i-ai pierdut, nu te va ajuta cu nimic. În loc să încerci să recuperezi banii pe care i-ai pierdut, o opțiune mai bună ar fi să faci o pauză. Nu mai juca jocuri de cazino o scurtă perioadă de timp și găsește o altă formă de divertisment. Încearcă să combați gândirea negativă și găsești o activitate care să îți distragă atenția de la banii pierduți. Asigură-te că pauza durează atât timp cât este necesar pentru a trece peste incident.

Reconsideră obiceiurile de joc

Odată ce ai acceptat pierderea și ai stabilit o nouă strategie de joc, e nevoie să-ți reconsideri obiceiurile în ceea ce privește gamblingul. Poți studia jocurile pe care le-ai jucat și la care ai pierdut majoritatea banilor.

Dacă te atrag sloturile cu volatilitate ridicată, însă marchezi multiple eșecuri, poate ar fi cazul să te orientezi spre jocurile cu varianță medie sau mică. Sau poți alege jocuri de masă bazate pe îndemânare, unde strategiile adecvate te pot ajuta să bați casa.

Ia în considerare jocurile bazate pe abilități, deoarece acestea îți oferă șanse mai mari de a câștiga atunci când joci în conformitate cu strategiile de bază.

De asemenea, gândește-te cât timp și bani ai cheltuit până acum la cazino. S-ar putea să îți dai seama că ai jucat mai mult decât ți-ai planificat sau ai pariat mai mult decât ți-ai putea permite.

Moderația și autodisciplina te pot ajuta să-ți controlezi obiceiurile în ceea ce privește jocurile de noroc și să transformi distracția preferată într-o sursă de divertisment fără riscuri.

Identifică semnalele de alarmă

Dacă ți-ai dat seama că ai pariat toți banii în mod compulsiv, este posibil să ai o problemă cu jocurile de noroc. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este fii sincer cu tine.

Poate că nu este cel mai ușor lucru de făcut, dar odată ce o faci, poți aborda problema cu adevărat. Vestea bună este că există organizații care te pot ajuta să depășești orice dependență. Nu ezita să te adresezi unui specialist pentru a primi ajutorul necesar.

Explorează toate opțiunile și acționează cât mai curând posibil. După ce găsești modalitatea care ți se potrivește, dă-ți tot interesul pentru combaterea problemei pe care o ai.

Dacă crezi că nu poți face față dorinței de a juca jocuri de cazinou, folosește programul de auto-excludere până când simți că ai totul sub control și te poți bucura din nou de jocurile de noroc online.

Ia o pauză de la pariuri

Dacă joci la cazinourile online și pierzi constant, ia o pauză. Sigur, poate fi dificil să te oprești complet, dar să faci o pauză este o alternativă mult mai ușoară. Căută o sursă alternativă de divertisment pentru perioada în care te afli în pauză (mergi la o sală de sport, alătură-te unei echipe de sport sau unui club de drumeții).

Este posibil ca aceste activități să nu fie tocmai identice cu distracția pe care o aduc jocurile de noroc, dar acestea vor fi vitale pentru a-ți menține mintea ocupată.

Stabilește-ți un buget

Principalul motiv pentru care ai putea fi stresat dacă pierzi la cazino este din cauza cheltuielilor excesive. Și nu este doar o cheltuială excesivă – unii oameni cheltuiesc practic tot ce au, fără a se ocupa de elementele de bază (chirie, mâncare, taxe școlare, facturi etc.).

Ai putea să ai situația sub control prin crearea unui buget fix pentru jocuri de noroc. De asemenea, este important să te ocupi primordial de cheltuielile necesare traiului de zi cu zi.

Amintește-ți faptul că jocurile de noroc ar trebui să fie un mod de divertisment, nu o sursă de venit.

Concluzie

După cum sa spus deja în secțiunea precedentă, jocurile de noroc ar trebui să fie o formă de distracție, nu principala sursă de venit. Amintește-ți că este nevoie de noroc pentru a câștiga jocuri de cazino și nu ar trebui să mizezi pe faptul că vei câștiga întotdeauna, deoarece pierderile fac parte, de asemenea, din joc.

Acceptarea eșecului te va face mult mai conștient de așteptările pe care ar trebui să le ai, iar acest lucru îți va da șansa de a face pariuri rezonabile ulterior. 

Tot ce trebuie să faci după o pierdere este să te oprești din joc, să conștientizezi faptul că există șanse aproximativ egale să pierzi sau să câștigi și să reiei jocurile de noroc atunci când ești pregătit să o faci.

- publicitate -

trebuie să citești