Cum funcționează sloturile cu jackpot progresiv?

Fară îndoială, e greu, aproape imposibil, de stabilit care este cel mai bun casino online din România, însă operatorii de top încearcă mereu să-și optimizeze și diversifice oferta. De exemplu, Fortuna (sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României din 2017), unul din cei mai populari operatori în țara noastră, are în ofertă foarte multe sloturi cu jackpot progresiv.

Cum funcționează acestea și de ce sunt atât de apreciate de fanii jocurilor de noroc? De fiecare dată când un jucător mizează pe un joc progresiv, un procent destul de mic din pariul acestuia merge la fondul de jackpot. Astfel, pe măsură ce timpul creste și spin-urile jucătorilor se înmulțesc, se adună o sumă considerabilă.

Apoi, în clipa în care un jucător nimerește spinul norocos câștigă jackpot-ul. Din acel moment, jackpot-ul se resetează și suma o ia de la 0 și crește iar până este câștigată din nou.

Simbolurile care duc la câștigarea unui jackpot progresiv pot fi găsite mereu în tabelul de plata al slotului respectiv.

Valoarea unui jackpot progresiv diferă de la joc la joc și de la cazinou la cazinou. În orice caz, au fost numeroase cazuri în care s-au obținut câștiguri substanțiale.

Un alt avantaj este acela că un slot cu jackpot progresiv iți oferă o șansă suplimentară de câștig.

În cele ce urmează, vă vom prezenta trei jocuri cu jackpot progresiv.

1. Age of the Gods – este un joc inspirat din Grecia Antica. Zeus, Athena, Poseidon și Hercule oferă fiecare o secvență diferită de Free Spins. Totodată, în acest joc beneficiezi de patru Jackpoturi Progresive și de câștiguri multiplicate în secvență. Cele patru jackpoturi sunt  Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power, acestea fiind câștigate aleatoriu. Orice învârtire, cu orice sumă, poate obține intrarea în jocul jackpot, inclusiv învârtirile necastigatoare. Pe de altă parte, cu cât este mai mare pariul, cu atât cresc și șansele de a intra în jocul jackpot. Intrarea în jocul jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Jocul jackpot include o grilă de 5X4 cu 20 de monede care ascund diferite simboluri jackpot. În cazul în care vă apar pe ecran, trebuie să faceți click pe monede pentru a descoperi simbolurile. Apoi, trebuie să potriviți 3 simboluri jackpot identice pentru a câștiga jackpot-ul respectiv. De asemenea, trebuie să țineți cont că jocul jackpot are cronometru de reacție. Astfel, el va fi plătit automat dacă nu reacționați la timp.

2. Man of Steel – Și în acest slot există patru jackpot-uri diferite: Grand, Major, Minor și Mini. La fel ca în cazul precedent, orice învârtire, indiferent de sumă, poate declanșa jackpot-ul, chiar și în cazul pariurilor necâștigătoare. Totuși, cu cât suma mizată este mai mare cu atât cresc și șansele de a câștiga un jackpot.

În jocul jackpot există 20 de pictograme. Daca apăsați pe una dintre ele, veți dezvălui unul dintre cele patru simboluri colorate disponibile (fiecare corespunde unui jackpot diferit). Simbolurile jackpot dezvăluite vor fi ulterior colectate, iar atunci când o zonă de colecție este completată veți câștiga jackpotul respectiv.

3. Gladiator Jackpot – Jocul produs de Playtech vine și el cu jackpot progresiv. Acesta se declanșează atunci când, oriunde pe rolele 2, 3 și 4 apar coifurile. Jocul alege nouă coifuri la întâmplare, iar valorile premiilor sunt diferite: aur, argint sau bronz. Toate câștigurile de la coifuri se adună. Astfel, atunci când câștigați 9 coifuri de aur veți obține Gladiator Progressive Jackpot în loc de câștigul bonus. Și în acest caz, cu cât pariul este mai mare, cu atât șansele de a câștiga jackpot-ul cresc. Trebuie spus că jackpotul progresiv nu poate fi câștigat când este declanșat bonusul la jocurile gratuite.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...