Cum funcționează serviciul de închiriere carpete Lindström

Știm cât de important e să-ți asiguri pe termen lung o stabilitate financiară și sustenabilă. Închirierea carpetelor Lindström este un serviciu simplu, la îndemâna oricui și avantajos din punct de vedere financiar pentru orice companie.

Despre cum Lindström, un real susținător al economiei circulare și colaborative, oferă consumatorilor servicii accesibile și orientate către protejarea mediului înconjurător, în articolul următor.

Economisește timp și bani prin închiriere în loc de cumpărare 

Achiziționarea carpetelor este partea cea mai ușoară. Însă, știm cu toții că lucrurile care urmează după implică mult timp, efort și resurse. E important să nu uităm de procesul de curățare al carpetelor. Aici trebuie să luăm în calcul achiziția soluțiilor de curățare, salariile personalului care va efectua această muncă sau alocarea unei sume lunare pentru firma de curățenie sau pentru o curățătorie. 

La final, după ce pui laolaltă toate aceste costuri, îți vei da seama că prețul este mult mai mare comparativ cu un serviciu de închiriere. Apelând la serviciile Lindstrӧm, ai la îndemână mult mai ușor carpetele potrivite pentru spațiul tău și scapi de responsabilitatea întreținerii. 

Tu închiriezi și noi ne ocupăm de spălarea și întreținerea carpetelor

Dacă optezi pentru cumpărarea carpetelor, responsabilitatea spălării și reparării va fi tot în grija ta. Pe termen lung costurile de întreținere, reparare și reciclare ale materialelor din care sunt confecționate carpetele sunt destul de mari.

În schimb, dacă apelezi la un serviciu de închiriere carpete, responsabilitatea spălării și igienizării ne revine nouă. Practic, tu trebuie să stabilești o frecvență de înlocuire, iar de restul se ocupă echipa Lindstrӧm, inclusiv de reparații sau reciclarea carpetelor. 

Atunci când vorbim de carpetele de la intrare, frecvența este determinată de trafic și de amplasarea acestora. De asemenea, este luată în considerare și diferența între anotimpuri. De exemplu, în zonele umede, cu precipitații, intervalele de înlocuire vor fi mai dese.

Curățarea și întreținerea carpetelor au loc în spălătorii industriale. Prin reciclarea apei folosite pentru spălare, se poate economisi substanțial consumul de apă și energie. Întreținerea carpetelor se realizează după standardele impuse de UE. Astfel, Lindstrӧm asigură o durabilitate mai mare a produselor.  

Poți să optezi pentru înlocuiri săptămânale sau o dată la două săptămâni, sau în cazuri mai rare, o înlocuire la 4 săptămâni. Propunerea Lindström pentru înlocuirea carpetelor de la intrare este o dată/de două ori pe săptămână.

Soluții complete pentru compania ta

Atât carpetele de design cât și cele standard sunt depozitate în centrul nostru. După spălare, carpetele se vor întoarce în cercul serviciilor. Carpetele folosite pot fi valorificate în continuare în unitățile industriale. În schimb, carpetele uzate complet vor fi distruse conform normelor în vigoare.

Dacă nu ești convins de beneficiile serviciului de închiriere carpete, încearcă-l gratuit timp de 2 săptămâni, fără nicio obligație contractuală. Pentru acest lucru nu trebuie să faci altceva, decât să completezi formularul de ofertă, iar unul dintre consultanții Lindstrӧm va reveni către tine în cel mai scurt timp.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...