Cum arata proiectul celui mai mare mall din Romania

.

Colosseum Mall, cel mai mare centru comercial din Romania a intrat in faza de inchiriere a spatiilor comerciale. De acest proces se vor ocupa Colliers si DTZ Echinox, doua dintre agentiile imobiliare cele mai mari din Romania.

Pe langa Leroy Merlin si Carrefour, care si-au ocupat deja spatiile rezervate in prima faza a proiectului, alte 480 de magazine vor ocupa spatii pe una dintre cele trei artere principale ale mall-ului.

Aceasta a doua faza, mall-ul propriu zis, va avea o suprafata de 137.000mp, pe doua nivele, la cel de-al doilea fiind un cinematograf cu 12 ecrane.

Construcţia mall-ului, care va fi livrat în mai multe faze, va începe în toamna lui 2012 şi va fi finalizată în 2016. Investiţia totală în proiect se ridică la 350 de milioane de euro.

Colosseum este localizat in partea de nord-vest a Capitalei, la 6 km de Calea Victoriei. Se afla in Chitila, in vecinatatea cartierului Bucurestii Noi (sectorul 1) si este deservit de Soseaua Chitila (DN 7), care face astfel legatura cu soseaua de centura (0,5 km), bulevardele Bucurestii Noi/Ion Mihalache si Calea Grivitei (1,5 km).

La finalul proiectului vor fi disponibile 10.000 de locuri de parcare, din care 8.000 subterane.

Vezi mai multe detalii, machete ale proiectului si imagini video live pe siteul mall-ului.

Fetelor, incepe sezonul de reduceri

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...