Cum arată primul ziar al comunității, editat de ansamblul rezidențial Aqua City

Locuitorii din zona Giulești-Crângași beneficiază de un ziar gratuit, care tratează subiecte de actualitate și relevante pentru comunitatea lor.

Ziarul editat de ansamblul rezidențial Aqua City este o premieră pentru București, fiind primul de acest tip, dedicat unei comunități urbane.

Ziarul prezintă în paginile sale povești de viață ale oamenilor remarcabili din zonă, ale personalităților, istoria cartierului, informații legate de demersuri și investiții ale administrației sectorului 6 pentru modernizarea zonei.

Ziarul Aqua City, tipărit în 60.000 de exemplare, este singurul produs de publishing centrat exclusiv pe viața unui anume cartier.

Publicația se distribuie gratuit în cartierul Giulești-Crângași, în peste 500 de puncte de expunere din hoteluri, cafenele, spații de birouri și notariate și în stațiile de metrou Crângași și Grozăvești.

Aqua City este un ansamblu rezidențial situat lângă Lacul Morii, dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.

Ansamblul va avea o suprafață construită totală de 204.000 mp, este format din 6 imobile cu un regim de înălțime S+P+7/10/11 etaje și va avea un total de aproape 2.000 apartamente.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...