Cum arată primul automobil electric dezvoltat de Allview. Costă doar 7.990 de euro

CityZEN are un consum oficial de 8 kW/100km și o autonomie de până la 170 km WLTP în ciclu urban

Compania românească Allview a lansat CityZEN, o mașină electrică dedicată în primul rând traficului urban și deplasărilor extraurbane scurte, ce poate fi condusă de la 16 ani.

CityZEN vine cu singurul sistem de camere din piață, cu vedere panoramică 360°, din categoria sa de preț și un centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25″ fiecare.

Mașina are comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel), sistem detectare presiune pneuri, selector de viteze cu treaptă Sport, oglinzi retrovizoare electrice și închidere centralizată cu telecomandă.

Automobilul dispune de airbag șofer și caroserie cu întărituri din oțel, iar portbagajul voluminos de 816 litri poate fi ideal pentru companiile care oferă servicii de livrare la domiciliu.

CityZEN vine cu 5 ani garanție, în limita a 80.000 km pentru baterie și 24 luni, în limita a 50.000 km, garanție comercială, iar prețul pornește de la 7.990 EUR (TVA inclus), valabil prin programul Rabla Plus.

CITEȘTE ȘI: A fost lansat primul serviciu integrat de ride sharing 100% electric

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...