Cum arată primele restaurante KFC din benzinăriile Rompetrol situate pe autostrada A1

Două unități sunt deja operaționale, KFC Drive Thru Pecica și KFC Orăștie

Trending

Sphera Franchise Group, compania ce administrează în franciză brandul KFC pe plan local, a deschis primele restaurante în cadrul unor benzinării Rompetrol, o premieră pentru România.

Valoarea investiției în noul format de restaurant se situează între 350.000 euro și 400.000 euro pe unitate, în funcție de complexitatea serviciilor oferite.

Primele unități funcționale sunt KFC Drive Thru Pecica, situat pe autostrada A1 la km. 558+380 și KFC Orăștie, situat la km 340+500 pe aceeași autostradă.

Noile unități au fiecare suprafața de peste 160 metri pătrați, au câte 24 de locuri la mese în interior, iar KFC Drive Thru Pecica are inclusă linie de drive pentru plasarea comenzilor direct din mașină.

Cele două restaurante sunt echipate cu kioskuri de comandă, meniuri digitale, panouri digitale care afișează ordinea comenzilor și vor fi deschise zilnic în intervalul orar 09:00 – 23:00.

KFC Drive Thru Pecica și KFC Orăștie sunt restaurantele cu numărul 96 și 97 din rețeaua KFC. Următoarea unitate amplasată în cadrul benzinăriilor Rompetrol va fi inaugurată la Giarmata, pe autostrada A1 km 500+596.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Al treilea restaurant KFC Brașov s-a deschis în centrul comercial AFI

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești