Cum arată noul concept de supermarket de mari dimensiuni Auchan Miroslava

Aceasta este prima unitate Auchan din rețea echipată doar cu case self check-out

Auchan a inaugurat în 14 iulie 2022, cel de-al șaselea supermarket din rețea și a doua unitate de vânzare din județul Iași în cadrul proiectului de retail Family Market Miroslava.

Auchan Miroslava are o suprafață de vânzare de peste 2000 mp și o ofertă de peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare, fiind deschis zilnic în intervalul 7:00-22:00.

Printre cele mai importante arii din magazin se numără Carmangeria, cu o gamă variată și bogată de produse din carne și cu o componentă importantă de producție românească, dar și zona de Legume & Fructe, cu articole de la producători și furnizori locali, inclusiv din Iași.

În Brutăria Mea, clienții vor putea regăsi rețete originale, calitate, prospețime și specialități, iar zona Alimentație Sănătoasă oferă sute de produse BIO sau pentru diete speciale.

De asemenea, supermarketul include și restaurantul La Masă, unde bucătarii Auchan pregătesc zilnic preparate cu specific tradițional și internațional. 

Oferta supermarketului Auchan Miroslava este completată de o gamă variată de servicii, precum  servicii foto CEWE și serviciul gratuit de Închiriere Unelte.

De asemenea, clienții din proximitatea supermarketului își pot face cumpărăturile din Auchan Miroslava și online, având posibilitatea de a ridica comanda din magazin prin serviciul gratuit Click&Collect. Mii de produse din oferta magazinului sunt disponibile pentru comandă online și pe platformele Glovo și Tazz.

În plus, Auchan Miroslava este prima unitate din rețeaua retailerului echipată doar cu case self check-out.

Rețeaua de retail Auchan ajunge la 259 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri, 6 supermarketuri și 220 de magazine de proximitate MyAuchan, 200 fiind în stațiile Petrom.

CITEȘTE ȘI: Auchan și Foodpanda extind la nivel național livrarea rapidă la domiciliu

- publicitate -