Cum arată Mega Image Cobălcescu, magazinul concept dintr-o clădire istorică

Mega Image Cobălcescu Concept Store este situat chiar în centrul Bucureștiului, în clădirea istorică din strada Grigore Cobălcescu, numărul 45, un simbol pentru Bucureștiul interbelic, ce prezintă valoare atât din punct de vedere arhitectural, cât și istoric și urbanistic.

Pentru noul Concept Store Mega Image, clădirea a fost transformată păstrând valoarea de simbol al Bucureștiului și elementele Art Deco ale fațadei exterioare pentru a reda atmosfera orașului din perioada interbelică. Elementele moderne au fost integrate pentru a păstra specificul brandului Mega Image.

Astfel, noul Concept Store Cobălcescu este ancorat în inima orașului, într-o zonă protejată și  duce la un nou nivel experiența la cumpărături printr-un concept unic, atât în ceea ce privește soluțiile inovative de construcție, design-ul, cât și spațiul interior aerisit și organizat.

“Cobălcescu devine cel mai reprezentativ Concept Store din rețeaua noastră, care oferă inspirație la cumpărături chiar în inima orașului, având în același timp și o valoare istorică prin clădirea care menține vie povestea Bucureștiului interbelic. Este un proiect unic pe care îl vom dezvolta în continuare pentru a deveni cu adevărat un spațiu valoros pentru comunitate, păstrând elementele istorice reinventate modern. Unicitatea este dată și de conceptul de magazin cu care i-am obișnuit deja pe clienții noștri, cu cornere și specialități autentice, iar în această locație venim și cu o noutate, pizzeria napoletană Pane&Pomodoro, care va fi situată în incinta magazinului şi care va veni ca o completare la experienţa de shopping inedită pe care vrem să o oferim, afirmă Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

În noul Mega Image Cobălcescu inspirația la cumpărături este nelimitată: Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Fromagerie. În plus, în magazin, va fi inclus și un raion extins de peşte proaspăt.

Mega Image Cobălcescu, construit în locul unui fost garaj

Clădirea în care se află noul Concept Store Cobălcescu a fost construită în perioada 1928 – 1935, proiectată de arhitectul Arghir Culina, avand functia de garaj cu atelier auto, denumită în acea perioada Garajul „Mihăescu”. Pe parcursul anilor, clădirea a suferit mai multe modificări şi reconstrucţii. În prezent, clădirea este structurată pe patru niveluri (parter şi trei etaje) cu o suprafaţă desfăşurată de aproape 6.000 mp.

În procesul de reconstrucţie pentru reconversia funcţională din garaj şi service auto, în spaţiu comercial au fost implicate trei birouri de arhitectură. Noul Concept Store ocupă toate nivelurile clădirii, astfel: parcare laparter, parcare cu valet la nivelul 1, magazin la nivelurile 2 şi 3. În total, magazinul va avea 68 de locuri de parcare, din care 38 cu valet.

Primul Mega Image cu pizzerie

Mega Image aduce pentru prima oară în România pizzeria Pane&Pomodoro, cu un produs emblematic al bucătăriei napoletane: pizza Margherita, alături de alte produse tipice din Napoli, menţinând tradiţia, autenticitatea şi calitatea reţetelor originale. Pane&Pomodoro respectă și aplică rețeta „adevăratei” pizza napoletane, de la sfârșitul secolului al XIX-lea şi foloseşte materii prime de foarte înaltă calitate din Napoli și din regiunea Campania. Echipa formată din Maestro Chef si pizzaioli, vine direct de la Napoli.

Pizzeria din incinta Mega Image va transforma magazinul într-o locaţie perfectă pentru petrecerea timpului liber şi devine o experienţă culinară inedită.

BUZZ | VIDEO

 

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...