Cum amenajăm biroul post-pandemie? Vezi ofertele pentru geamuri termopan de calitate superioară

Pandemia de COVID-19 a adus schimbări drastice în viața angajaților și în mediul de lucru al acestora. După o perioadă îndelungată de lucrat de acasă, aceștia încep treptat să se întoarcă la birou, lucru care aduce câteva provocări pentru firmele de construcții și administratorii clădirilor de birouri.

În regimul pre-pandemic, cerințele pentru amenajarea unui astfel de spațiu nu erau neapărat complicate. Era necesar un spațiu suficient de confortabil, în care să fie loc pentru aranjarea birourilor și a scaunelor, precum și ferestre mari, care să permită pătrunderea luminii naturale. Însă, lucrurile sunt ușor schimbate acum.

Cum arată spațiul ideal de lucru după pandemie?

În timp ce unii angajați sunt doritori să socializeze și să aibă activități mai dinamice, mulți își doresc să rămână în biroul de acasă. Așadar, principala provocare a administratorilor este să creeze spații atractive, care să îi convingă pe angajați să își dorească să se întoarcă la birou. 

Astfel de spații ar trebui să ofere atât intimitate și protecție, cât și zone comune, în care angajații să poată colabora și socializa. Ar trebui să fie create spații speciale pentru relaxare, în care să fie încurajate orice activități distractive, prin care aceștia își pot reîncărca bateriile. 

Pentru a crea mai mult spațiu și a oferi confort și siguranță în orice condiții, angajatorii pot lua în considerare și formula de lucru hibrid. Astfel, sălile devin mai aerisite, birourile nu mai sunt înghesuite, iar angajaților li se oferă mai mult confort și intimitate.

Importanța ferestrelor în amenajarea clădirilor de birouri

Crearea unui birou prietenos și atractiv nu este singura provocare. Va fi necesară și amenajarea unor spații în care angajații să se poată simți în siguranță în orice moment, dar și cât mai confortabil. Cu ajutorul unor ferestre PVC de calitate, acest lucru devine mai ușor.

Aceste ferestre termopan utilizate pentru clădirile de birouri sunt dotate cu sticlă groasă, securizată, care ajută la menținerea confortului termic în interior. Unele dintre ele nu pot fi deschise, în timp ce altele beneficiază de mecanisme de deschidere complexe, care să permită o bună ventilație și aerisirea corespunzătoare a încăperilor. Astfel, angajații se pot bucura de un grad ridicat de confort și de siguranță la muncă.

Alegerea ferestrelor potrivite

Pentru a amenaja în mod corespunzător o astfel de clădire, alege un producător de tâmplărie PVC de încredere. Ferestrele necesare au nevoie de dotări premium pentru o performanță ridicată, iar furnizorul cu care administratorii vor colabora trebuie să poată oferi garanții cu privire la calitatea acestora.

Deoarece se folosește multă sticlă pentru astfel de construcții și va fi necesar un număr foarte mare de ferestre, acestea ar trebui să aibă un preț accesibil. Alegerea celei mai ieftine oferte nu este o strategie avantajoasă pe termen lung, deoarece astfel de produse nu se ridică întotdeauna la standardele de calitate impuse pentru asemenea proiecte. Așadar, ar trebui să existe un echilibru între ceea ce oferă produsele și prețul cerut.

Nu în ultimul rând, livrarea rapidă este un mare atu. Pentru ca orice fel de lucrări să poată fi demarate imediat, un producător ce promite termene de livrare mai mici ar trebui să se afle în topul listei de opțiuni.

Amenajarea post-pandemică a birourilor trebuie să fie axată pe confort sporit, mai multă siguranță și o gamă largă de activități ce pot fi realizate în perimetrul de lucru. Dacă ești administrator al unei astfel de clădiri, asigură-te că le oferi angajaților mult spațiu, versatilitate, dar nu uita nici să alegi materiale de calitate.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...