Cubic Residence 6, cel mai nou ansamblu rezidențial din Prelungirea Ghencea

Dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com le pune clientilor sai la dispozitie noi locuinte in cadrul Cubic Residence 6.

Unitatile locative disponibile in portofoliul Cubic Residence au un design inspirat din America, iar cererea pentru locuintele din ansamblul rezidential Cubic 6 a fost atat de mare, incat acum mai sunt disponibile numai case si apartamente cu 4 camere.

Apartamentele cu 4 camere din Cubic Residence 6  sunt foarte spatioase si sunt ideale pentru persoanele care au o familie numeroasa. In plus, daca veti alege un apartament la parter veti beneficia si de o grădină proprie.

Casele cu 4 camere din Cubic Residence 6 au suprafete ce depasesc 100 mp, fiind perfecte pentru cei care au 2-3 copii. Daca veti opta pentru una dintre casele noi veti beneficia de o gradina pe care sa o amenajati asa cum visati si de doua locuri de parcare in proprietate.

Cubic Residence 6 este amplasat în strada Mărăcineni nr. 114 – 116, în zona Prelungirea Ghencea și este dezvoltat pe o suprafață totală de 19.094 m2. Complexul a fost prevăzut cu două puncte de acces, unul din str. Toamnei, iar celălalt din str. Mărăcineni, iar intimitatea și securitatea locatarilor sunt asigurate de un gard perimetral realizat din zidarie.

Complexul este format din 60 de locuințe P+1 și două imobile de apartamente P+2+3R ce totalizează 40 de locuințe, dispuse compact, beneficiind de piscină, zonă verde amenajată și loc de joacă pentru copii.

Locuințele P+1 beneficiază de 2 locuri de parcare și o curte cu terasă începând de la 40 m2 până la 120 m2.

Complexul Rezidențial Cubic 6 oferă posibilitatea ca fiecare apartament să poată beneficia de 2 locuri de parcare proprii.

- publicitate -