Cu Decovil e ușor să dai personalitate casei tale!

Îți dorești o baie mai practică? Un dormitor în care să te relaxezi mai bine? O cameră de zi cu acel je ne sais quoi care te invită parcă să petreci cât mai mult timp pe canapea, cu o carte bună în mână? Dă-ne voie să-ți facem cunoștință cu Decovil, partenerul tău de încredere atunci când vrei să oferi un plus de personalitate casei tale.

Să amenajezi o încăpere nu este simplu. Chiar și atunci când ai în minte exact ceea ce îți dorești de la camera respectivă, în general, așa cum spune o veche vorbă din bătrâni, socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg și atunci este destul de dificil să găsești piesele de mobilier și decorațiunile pe care le-ai visat.

Chiar și atunci când te ghidezi după reviste de design interior și alte publicații de specialitate, nu este simplu să pui în practică ideile prezentate acolo deoarece pentru realizarea celor mai multe astfel de materiale nu s-au achiziționat bunuri dintr-un singur magazin, ci din mai multe, lucru care complică semnificativ misiunea ta.

Există însă și magazine cu showroom-uri generoase și bine aprovizionate precum Decovil – Dealer Mobexpert unde găsești într-un singur loc tot ceea ce ai nevoie pentru locuința ta în materie de mobilă.

Decovil este o companie românească, înființată în anul 1994, care s-a dedicat pentru aproape trei decenii principalului său obiectiv: comerțul cu mobilier de cea mai bună calitate. Produsele din portofoliul Decovil sunt fabricate de producători cu renume, atât din țara noastră, cât și de peste hotare, care împărtășesc aceeași viziune cu echipa acestui magazin.

La Decovil se pune accent pe calitate, dar și pe diversitate și versatilitate, lucruri de care îți dai seama încă de prima oară când accesezi website-ul decovilshop.ro, sau faci o plimbare prin showroom-ul din Galați, situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 2.

Pe lângă obiectivul menționat mai sus, Decovil oferă clienților săi și servicii profesionale de amenajări interioare și chiar de construcții, astfel încât poți colabora cu această companie pe mai multe planuri când vine vorba de casa ta.

De ce să apelezi la Decovil pentru amenajarea casei tale?

Dacă descrierea acestei companii pe care tocmai ai citit-o mai sus nu te-a convins că Decovil poate fi alegerea perfectă pentru tine la capitolul mobilier atunci ți-am pregătit în continuare o listă cu câteva din cele mai importante motive pentru care o mulțime de persoane pasionate de designul interior aleg Decovil:

#1 La Decovil te așteaptă mereu oferte atractive

Pe website-ul Decovil există o categorie numită Oferte speciale unde găsești mereu reduceri la o gamă variată de produse, multe dintre ele bunuri de lux. Astfel, cu Decovil poți să-ți amenajezi locuința într-un mod elegant, după ultimele tendințe în modă, dar fără să plătești o avere pentru obiectele de mobilier pentru care optezi.

#2 Inspirația este la ea acasă pe website-ul și în showroom-ul Decovil

Dacă nu ai inspirație și nu știi ce s-ar potrivi mai bine locuinței tale, poți să răsfoiești blogul Decovil sau secțiunea dedicată colecțiilor ori pur și simplu să mergi în magazin și să te consulți cu un reprezentat Decovil de acolo. Poate vei rămâne surprins, dar să te aștepți ca după o astfel de experiență ideile bune să vină unele după altele.

#3 E mai simplu atunci când tot ce îți dorești găsești într-un singur loc

Nu trebuie să colinzi un milion de magazine ca să-ți pui casa la punct și nici să analizezi nenumărate website-uri dacă alegi să-ți amenajezi casa cu Decovil. La Decovil cele mai frumoase visuri ale tale se transformă toate în realitate, economisind în același timp resurse prețioase.

#4 Decovil se ridică la cele mai înalte standarde de profesionalism

Decovil este o companie complet transparentă cu clienții săi, care prețuiește comunicarea și sinceritatea. Foarte multe din produsele pe care le poți vedea pe website-ul Decovil sunt disponibile imediat și pot ajunge direct la tine acasă în doar câteva zile, dar chiar și cele care se află în stoc la furnizor pot fi ale tale, iar dacă se întâmplă să apară întârzieri din această cauză, un reprezentat Decovil te anunță din timp ca să știi exact cât timp ai de așteptat până la livrare.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...