CTP își mută sediul în clădirea de birouri The Light One

River Development, compania care dezvoltă proiectul mixed-use The Light, anunță că CTP a închiriat spații de birouri în clădirea The Light One.

The Light One este prima clădire de birouri de clasa A din cele trei planificate în proiectul mixed-use office & rezidential și alte facilități conexe – The Light.

Clădirea are o suprafață închiriabilă de 21.653 mp (GLA) și un regim de înălțime de 11 etaje (2S + P + 11 etaje).

În ultimii 3 ani, River Development a livrat clădiri de birouri clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 mp, din care aproximativ 22.000 mp în clădirea The Light One.

Clădirea aduce în București o serie de noutăți care o diferențiază în piață: fațada clădirii este una din puținele din România care a beneficiat de testare la scară reală pentru infiltrații (aer-apă-vânt) la sediul Reynaers Technology Centre (Belgia); add-on factor-ul de doar 5% este unul din cele mai mai scăzute niveluri din piață.

CTP se alătură mixului variat de chiriași prezenți deja în clădirea The Light One: Clinica Medicală Regina Maria, cu cea mai mare policlinică privată de pediatrie din București, un nou centru Kinetic, centrul de wellness Sweat Concept One, noul centru multilingv de Customer Management al Comdata, precum și companii din alte industrii care vor avea spații dispuse la etaje diferite.

Cum va arăta complexul The Light

Proiectul mixed-use The Light, cu funcționalități în domeniul office și rezidențial și alte facilități conexe are o suprafață totală construită de peste 150.000 de metri pătrați, dintre care aproape 100.000 de metri pătrați reprezintă suprafața închiriabilă de birouri.

The Light One este prima clădire de birouri livrată din cele trei planificate și a fost livrată în anul 2019.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...