CTP cumpără portofoliul imobiliar al FM Logistic din România

Pe plan local, FM Logistic își desfășoară activitatea începând din anul 2003

CTP a achiziționat un portofoliu de spații logistice de peste 100.000 mp de la FM Logistic, care va continua să fie chiriaș CTP pe termen lung.

Portofoliul cuprinde trei parcuri logistice situate în apropierea celor mai mari parcuri CTP din București, Pitești și Timișoara și consolidează prezența CTP în aceste orașe și pe axa autostrăzii București – Pitești.

Tranzacția de vânzare și lease back a fost structurată și implementată de echipa de tranzacții a CTP, cu sprijinul intern al departamentelor financiar și de administrare a proprietății.

FM Logistic a fost înființată în Franța, în 1967, pentru a a furniza servii aprovizionare în Europa, deservind clienți din sectoarele produselor de larg consum, comerţ cu amănuntul, frumusețe și cosmetică.

MAI MULTE | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: CTP semnează un acord de finanțare în valoare de 1,9 miliarde euro

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...