CTP câștigă Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year

CTP a câștigat premiile Industrial project of the year și Warehouse developer of the year în cadrul Galei Europa Property SEE Real Estate Awards 2018.

CTP a primit distincția pentru cel mai bun proiect industrial pentru CTPark Bucharest West, proiectat să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la peste 700.000 m2 până în 2020.

„Suntem onorați să primim premiul pentru cel mai bun proiect industrial al anului, categorie la care am fost nominalizați pentru două dintre parcurile noastre, și, de asemenea, premiul Warehouse developer of the year. Pentru noi, aceasta este o recunoaștere internațională a eforturilor echipei CTP de a dezvolta proiecte solide și de o înaltă calitate și de a livra depozite bine construite, proiectate în concordonață cu nevoile clienților noștri”, a declarat Iulia Bușcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.

La categoria Industrial project of the year, CTP a primit o nominalizare și pentru CTPark Timisoara II, parc logistic și industrial ce ocupă o suprafață de 32.000 m². Proprietatea are o structură care constă într-un spațiu de depozitare de 15.000 m² suprafață închiriabilă, ocupat de un client strategic, și alte două spații de aproximativ 9.000 m² fiecare.

În 2017, CTP a înregistrat cel mai accelerat ritm de dezvoltare de la intrarea pe piața locală. CTP Romania are trasate scopuri bine definite pentru următoarea perioadă: atingerea unei suprafețe închiriabile totale de 1,5 milioane metri pătrați, la nivel național, până în 2019. Creșterea se va face pe baza cererii venite din partea clienților existenți, cu care CTP are relații pe termen lung.

Cea de-a 13-a ediție anuală a EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala pentru 2018 a avut loc în București. Evenimentul a reunit cei mai activi manageri din companii internaționale, dezvoltatori, bancheri, investitori, avocați și profesioniști CRE care operează în regiunea de sud-est a Europei.

La gală au participat numeroși profesioniști din industrie, reprezentanți ai marilor companii din domeniul de real estate, investitori și din industria construcțiilor.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...