CTP are în construcție peste 270.000 mp de spații logistice în România

CTP are în construcție peste 270.000 mp de spații logistice în București și în mai multe orașe din țară, 26% din totalul spațiilor aflate în construcție la nivelul întregii rețele proprii.

Cele mai mari proiecte în construcție fac parte din parcurile ​​CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest North (Ștefănești), CTPark Timișoara și CTPark Bucharest (km 13, autostrada A1).

După o serie de achiziții importante realizate în 2021, Timișoara a devenit a doua cea mai mare piață pentru CTP în România.

Compania are în orașul de pe Bega aproximativ 40.000 mp de spații industriale și logistice în construcție și noi proiecte ce urmează să fie lansate în curând.

Alte proiecte industriale în construcție la nivel național se află în Sibiu, Pitești și Turda.

În cursul anului 2021, CTP și-a extins prezența în noi orașe, precum Brașov, Craiova și Oradea, unde compania va începe în 2022 construcția unui terminal cargo la aeroport.

Proiectul va fi legat direct de pista aeroportului din Oradea și presupune lucrări complexe de construcție, conform standardelor aeronautice.

În România, CTP deține o suprafață totală de 2 milioane mp de depozite de clasa A în 14 orașe, cinci proiecte fiind situate în București.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...