CTP a construit pentru Sezamo un depozit dedicat cu o suprafață de 12.000 mp

9.800 mp reprezintă spații cu temperatură ambientală, dintre care aproximativ o treime au temperatura controlată

CTP a finalizat amenajarea spațiilor dedicate din parcul logistic CTPark Bucharest North pentru Sezamo, care a lansat serviciile de e-groceries pentru publicul larg, în București și o parte din județul Ilfov.

Amplasat în zona Ștefănești – Afumați, depozitul include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurile de energie.

Astfel, 9.800 mp reprezintă spații cu temperatură ambientală, dintre care aproximativ o treime au temperatura controlată. Există zone dedicate pentru produsele refrigerate și congelate, inclusiv camere frigorifice.

CTP a amenajat pentru Sezamo.ro și spații dedicate lactatelor, fructelor și legumelor cu temperatură controlată între 4 și 12 grade, spații pentru produsele din carne și pește care au temperaturi între 0 și 2 grade și camere speciale pentru produsele congelate.

Există și o bucătărie de peste 350 mp, o zonă destinată ambalării produselor și echipată cu sisteme automatizate de preluare și sortare și peste 2.000 mp de birouri.

CITEȘTE ȘI: Equest Logistic Park, achiziționat de CTP pentru 30 de milioane euro

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...