CTP a ajuns la 1 milion mp de spații industriale în România

CTPark Bucharest
Parcul industrial CTPark Bucharest (Autostrada A1)

CTP este prima companie de pe piața locală care atinge pragul istoric de 1 milion metri pătrați suprafață construită, împărțită în 15 parcuri situate în apropierea Bucureștiului și a altor nouă orașe din România.

Numai în 2018, dezvoltatorul a finalizat și livrat peste 300.000 mp de spații logistice realizate conform celor mai înalte standarde tehnice utilizate în domeniul construcțiilor.

CTP a crescut și din punct de vedere al portofoliului de clienți, ajungând la 50 de chiriași în cele 15 parcuri pe care le deține în România. Dintre aceștia, 85% sunt nume importante din domeniul logistic, iar 15% sunt companii de producție, fapt ce reflectă versatilitatea spațiilor construite de CTP, optime pentru orice arie de activitate și pentru companii de orice dimensiuni.

Mai mult, rata de neocupare din parcurile CTP este sub 5%.

„În 2019 ne propunem să turăm motoarele la o viteză chiar mai mare și să ne întărim poziția de lider de piață. Ținta este să continuăm să creștem portofoliul la nivel local, iar pe plan international să facem pași importanți pentru a ne îndeplini obiectivul fixat pentru finalul lui 2020: să ajungem la 10 milioane mp construiți în toate parcurile pe care le deținem la nivel de grup”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP.

CTPark Bucharest West va deveni cel mai mare parc industrial din România

Unul dintre principalele obiective ale dezvoltatorului rămâne extinderea CTPark Bucharest West, gândit pentru a deveni cel mai mare parc industrial din România și din Europa Centrală.

În prezent, CTPark Bucharest West are o suprafață construită de 400.000 mp și este planificat să atingă 1 milion mp în următorii ani.