Crosul Universității București, Cora Lujerului Challenge

Sambata, 20 mai 2017, in fata Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector 5) vei avea ocazia sa participi la o intrecere sportiva recreativa alaturi de personalitati de renume din lumea sportului precum Gabriela Szabo (fosta campioana olimpica la atletism), dar si Claudia Georgescu (Presedintele Federatiei Sportului Scolar si Universitar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale).

Traseul are 3,8 km, startul este in Piata Operei (Facultatea de Drept), continua cu Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea este in parcarea cora Lujerului.

Participarea este gratuita si sunt asteptati peste 3000 de alergatori.

Este cea de-a 25-a editie a acestui cros, competitia sportiva devenind de-a lungul anilor un eveniment de referinta pentru pasionatii de alergare.

Cei care doresc sa se inscrie o pot face in perioada 17 – 19 MAI la Serviciul Clienti din cadrul cora Lujerului, dar si in ziua competitiei, in curtea Facultatii de Drept, incepand cu ora 7:30.

Organizatorii au plasat urne speciale destinate strangerii de fonduri pentru Asociatia MAME. Fondurile stranse sunt direcționate in totalitate catre aceasta asociație, pentru a sprijini lupta impotriva cancerului la copii.

PROGRAMUL COMPETITIEI:

Ora 7.30-9.30 – inscrierea participantilor (la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultatii de Drept) si anuntarea informatiilor legate de desfasurarea crosului.

Ora 9.45 – intreruperea circulatiei si adunarea participantilor la start;

Ora 10.00 – startul crosului;

Ora 11.00-12.00 – premierea castigatorilor; sesiune de fotografii si interviuri pentru castigatori, sponsori, parteneri, organizatori si participanti.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...