Croaziere dunărene internaționale cu nava românească MS Diana

Începând cu 5 mai, turiștii români vor avea acces la croaziere dunărene internaționale, operate cu o navă românească, MS Diana.

Prima croazieră va fi realizată pe traseul Orșova – Veliko Gradište – Belgrad. În total sunt programate 20 de croaziere, cu durata cuprinsă între 5 și 8 zile, în perioada mai-octombrie 2022.

Croazierele operate de nava MS Diana pornesc din portul Orșova și au ca destinații porturile Veliko Gradiște – Belgrad – Novi Sad (Serbia) și Vukovar (Croația).

Tarifele sunt cuprinse între 550 și 990 de euro de persoană și includ toate mesele, excursii cu ghizi locali, vorbitori de limba română, precum și servicii exclusiviste la bord.

Nava MS Diana este dotată cu 40 de camere, single, duble și tip apartament, care pot găzdui până la 80 de pasageri. Cabinele sunt dotate cu aer condiționat, toaletă și duș, TV satelit și prize de alimentare (220v).

Restaurantul este situat la deck-ul inferior, în timp ce Lounge Bar-ul se află la cel superior, având o zonă de bar, cu fotolii, canapele de relaxare și ferestre mari.

CITEȘTE ȘI: FlixBus introduce curse directe din București spre litoralul bulgăresc

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...