Cristina Obreja preia funcția de CEO al lanțului de clinici dentare Life Dental Spa

„Urmărim să deschidem cel puțin o locație Life Dental Spa în principalele orașe din România, cu peste 100.000 de locuitori”

Începând cu luna septembrie, Dr. Cristina Obreja, medic stomatolog și cofondator Life Dental Spa, a preluat poziția de CEO a lanțului de clinici dentare cu 11 unități la nivel național.

Dr. Cristina Obreja are peste 15 ani de experiență în domeniul stomatologic și a contribuit la dezvoltarea business-ului Life Dental Spa din ultimii ani, după ce a coordonat procesul de extindere a lanțului de clinici dentare.

Investițiile realizate de grupul de firme din spatele Life Dental Spa, în ultimii 3 ani, se ridică la peste 10 milioane de euro și cuprind, în cea mai mare parte, deschiderea unui număr de nouă locații în principalele orașe din țară.

În prezent, clinicile Life Dental Spa au unități în București (3 locații), Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad, Sibiu, Pitești și Constanța.

În perspectiva următorilor ani, Life Dental Spa țintește să ajungă la peste 100 de clinici stomatologice, dermatologice și de înfrumusețare la nivelul întregii țări, iar valoarea investițiilor ar putea depăși 10 milioane euro.

Urmărim să deschidem cel puțin o locație Life Dental Spa în principalele orașe din România, cu peste 100.000 de locuitori

Dr. Cristina Obreja, CEO Life Dental Spa

Bugetul de investiții într-o clinică dentară, pentru o locație în regim de parteneriat, pornește de la 20.000 de euro – pentru o participație minoritară din afacere – și poate ajunge până la 49% din business.

CITEȘTE ȘI: De la voluntar în Danemarca la antreprenor de succes

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...