Cristian Prichea este noul Country Manager Spark în România

Fostul Country Manager al SPARK pentru România, Dimitar Stoyanov, va prelua funcția de Country Manager al operațiunilor în Bulgaria

Serviciul de car-sharing Spark îl numește pe Cristian Prichea în funcția de Country Manager pentru România, începând din august 2022.

Cu o experiență de 15 ani în vânzări și dezvoltarea afacerilor, Cristian Prichea a petrecut ultimii 12 ani în cadrul Ford Motor Company, în diverse poziții de marketing și vânzări.

În 2015, a fost numit director de vânzări la Ford România, iar un an mai târziu a fost promovat în cadrul Departamentului de Coordonare a Vânzărilor Europene Ford, în cadrul Ford Europe.

Începând cu anul 2019, Cristian Prichea a preluat conducerea Ford National Sales Company, fiind primul Managing Director din România și coordonând dezvoltarea strategică a Ford și a dealerilor săi locali.

Spark este un brand internațional care oferă servicii de car-sharing electric în Europa de Sud-Est și în țările baltice. Prezentă în București din 2019, compania are în prezent cea mai mare flotă electrică de car-sharing de pe piața locală, cu peste 500 de vehicule.

CITEȘTE ȘI: Spark extinde flota din România și Bulgaria cu 200 de mașini Skoda

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...