Creșterea popularității jocului de table online în România

Combinația de cuvinte jocuri table introdus în bara de căutare Google vă afișează zeci de rezultate cu jocuri de table online, gratis, cu bilet de intrare, cu pariuri, jocuri RNG sau jocuri live, din aplicație, direct din browser, indiferent cum preferați, veți găsi faimosul joc de table online. Despre online jocuri table, site-ul www.bestonlinecasino.com/ro/jocuri/joc-de-table/ vă spune mai multe.

Table este unul dintre cele mai vechi jocuri existente, cu o istorie de aproximativ 5.000 de ani și a suferit câteva modificări în dezvoltarea sa. Regele Tutankhamen, Platon, Sofocle, Homer, Herodot, Împăratul Claudiu, Împăratul Nero, toate au fost nume legate într-un fel au de altul de jocul table. Cuvântul table – backgammon – a apărut pentru prima dată în tipar in 1645, însă nimeni nu cunoaște cu adevărat originea sa și cea mai probabilă teorie este că vine din Middle English (baec = back, gamen = game) , o formă a limbii engleze vorbite după cucerirea normandă, specifică între perioada 1150 și 1500.

Jocul de table pe care l-au jucat străbunicii, bunicii, părinții și chiar și unii dintre noi, a apărut în Europa în secolul XI și deși încă își păstrează forma fizică populară, acesta a făcut și saltul logic, în mediu online. Singura diferență este că nu mai trebuie să cărăm cutia după noi la plajă, la picnic, în vacanță și nici nu trebuie să ne mai străduim să găsim un partener de joc.

Cum se joacă table online

În afara faptului că nu mai trebuie să aranjați piesele pe tabla de joc, regulile jocului rămân la fel. Jocul se joacă pe o tablă care este împărțită în 4 cadrane – placa de bază și bordul tău și placa de bord și bordul adversarului. Scopul este să scoateți piesele de joc (puluri), înaintea adversarului. Pentru acest lucru trebuie să urmăriți valorile zarurilor și să faceți mutările necesare. Piesele dvs. pot fi mutate numai în triunghiurile care sunt libere, dețin piesele dvs. sau dețin cel mult o piesă de la adversar.

Dacă este a treilea caz, aveți dreptul să scoateți din joc piesa adversarului, care va trebuie să introducă piesa de joc eliminată, înainte de a face alte mișcări. Dacă adversarul nu are nici un triunghi liber în casa dvs. sau nu reușește numărul corect la aruncarea zarurilor, atunci acesta așteaptă un rând, în timp ce dvs. continuați jocul.

Dacă reușiți să scoateți toate piesele din casă și adversarul nici măcar una, se câștigă două puncte – “mart”. Dacă adversarul a reușit să scoată o piesă sau mai multe, se câștigă un punct iar dacă adversarul nu a reușit să-și adune toate piesele de joc în casă, se câștigă trei puncte – “mart ethnic”.

Beneficiul la table online

Site-urile cu jocuri Table oferă o serie de soluții pentru jucătorii de toate nivelurile de calificare. Software pentru joc de antrenamentul împotriva AI, pentru începători și camere separate pentru jucătorii avansați sau profesioniști. Camerele de antrenament sunt perfect pentru cei care nu stăpânesc bine jocul, unde consultant virtual, artificial, le arată care ar fi fost mutarea optimă la rezultatul zarurilor. O mare parte din atracția jocului de table este folosirea abilităților dar și a strategiilor de joc. Cel mai sigur mod pentru a dezvolta aceste abilități este jocul gratuit. Pariem pe lucrul acesta!

Una dintre principalele caracteristici pe care aproape toate jocurile de table online le are, este elementul social și oferă abilitatea de a juca cu jucători din întreaga lume iar acest lucru se datorează super puterii pe care o deține internetul – conectează oamenii din toate colțurile globului. Puteți participa la turnee live, alături de mințile sclipitoare de pe glob, oameni din diferite culturi, din diferite colțuri al lumii sau chiar cu vecinul, într-un singur loc, în același moment.

Comunitate online pentru jucătorii de table este un alt punct benefic, unde jucătorii vor putea împărtăși și discuta liber strategii de table și se vor ajuta reciproc pentru a-și îmbunătăți jocul, în timp ce se vor distra în acest proces. Acest lucru vă expune la o gamă mai largă de stiluri și strategii de joc pe care le puteți încorpora în propriul joc.

Desigur disponibilitatea 24/24 este un plus grozav la table online, mai ales că nu trebuie să cărați cutia de lemn după dvs., în fiecare zi. Oricând, dimineața, la prânz, seară, în pauză, de oriunde, din stația de metro, la rând la Bancă, la plajă, puteți activa jocul doar printr-o conexiune decentă la internet. În plus, veți găsi oricând un adversar pe care să-l provocați la un joc de table!

În timp ce mulți jucători nu vor să urce pe scara tehnologică și argumentează că jocul de table online le smulge satisfacția de a arunca personal zarurile și de a-și privi adversarul în ochi, mai aducem un argument pro – personalizarea jocului. Software-ul pentru jocul table permite personalizarea tablei, a pieselor și a zarurilor doar în câteva secunde, ca și când ați cumpăra o cutie de tablă nouă, pentru fiecare joc.

Numărul de site-uri de table online cunoaște o creștere rapidă, unde se alătură atât cei care au jucat mult timp jocul pentru latura lui socială, cât și începătorii, care adoră entuziasmul jocurilor de îndemânare la cazinourile online. Jocul de table online crește în popularitate datorită strategiei necesare, precum și oportunităților de numerar de la turneele existente.

Pe lângă jocul de bază, există multe variante ale acestuia jucate în întreaga lume, care adaugă un grad suplimentar de provocare.  Jocul de table online mai are și avantajul că-ți poate oferi toate aceste variații la un loc. Unele regiuni geografice au variante diferite ale acestui joc, pe care nu le-ați întâlnit nicăieri altundeva, dar le puteți încerca online. Acest lucru vă poate ajuta să acumulați mai multe abilități pentru jocul de bază. Variantele populare includ Acey-Deucey, Hypergammon, Nackgammon și Backgammon rus.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...