Creștere de 50% a cifrei de afaceri pentru Sixense România în 2023

Sixense România, companie specializată în soluții de monitorizare a comportării construcțiilor în timp, a încheiat anul 2023 cu afaceri estimate la 1,4 milioane euro, în creștere cu aproximativ 50% față de anul anterior.

În 2023, 60% din afacerile Sixense au fost reprezentate de proiecte publice, în timp ce 40% a provenit din proiecte private, construcții civile din categoriile office, retail sau industrial.

În ceea ce privește tipologia de servicii oferite, 80% din cifra de afaceri provine din lucrări de monitorizare geotehnică și structurală, iar 20% reprezintă încercări statice și dinamice ale proiectelor de poduri.

De asemenea, 35% din lucrările de monitorizare geotehnică și structurală au fost realizate cu ajutorul soluțiilor digitale și au reprezentat activități de urmărire a comportării construcțiilor în timp real.

Compania a gestionat activitatea de monitorizare geotehnică și structurală pentru o serie de proiecte de infrastructură critică, precum și peste 50 de lucrări de încercare cu probe pentru testarea siguranței structurale a mai multor poduri din țară.

CITEȘTE ȘI: ABS Financial Services preia business-ul Nexia CRG Expert

Odată cu aceste activități, compania s-a acreditat ca laborator de analize și încercări în construcții de către Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC), un alt factor care a dus la dezvoltarea businessului anul trecut.

Această autorizare permite companiei să realizeze lucrări de încercare cu probe în cazul proiectelor de poduri, pentru testarea siguranței și rezistenței acestora, înainte de darea lor în folosință.

De asemenea, în 2023 compania a intrat și pe segmente noi de piață, cum ar fi urmărirea comportării în timp a mijloacelor publicitare. Echipa Sixense România s-a dublat și ea, ajungând în prezent la peste 20 de specialiști.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...