Creștere de 48% a afacerilor GTS Telecom la finalul anului 2021

GTS Telecom, furnizor de servicii IT&C, membru al grupului Deutsche Telekom AG, anunță o creștere de 48% a cifrei de afaceri la finalul anului 2021.

Serviciile cele mai solicitate au fost cele de date și voce, securitate cibernetică și soluții Cloud, în contextul unei digitalizări accelerate în mediul de business local, în ultimul an.

GTS Telecom a raportat veniturile totale de 42,5 milioane euro la finalul anului 2021, acesta fiind cel mai bun rezultat înregistrat în cele trei decenii de prezență pe piață.

Pe anumite segmente, așa cum este cel al serviciilor de securitate cererea de servicii a atins chiar un nivel dublu față de anul anterior.

În acest context, valoarea totală a investițiilor GTS Telecom în 2021, pentru dezvoltarea prezenței locale, a depășit 3 milioane euro.

Fondurile au vizat dezvoltarea infrastructurii de transport, a centrelor de date din București și Cluj Napoca și actualizarea platformei cloud.

CITEȘTE ȘI: GEZE, afaceri în creștere în România, până la 5,4 milioane euro

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...