Creștere cu 27% a volumului primelor subscrise de Signal Iduna în 2020

Signal Iduna a încheiat anul 2020 cu o creștere de 27% a volumului de prime brute subscrise comparativ cu anul anterior, depășind 120 milioane lei.

Compania rămâne lider al pieței de asigurări de sănătate, potrivit celui mai recent raport ASF.

Numărul de contracte de asigurare în vigoare la finalul anului 2020 a crescut cu 9% față de anul 2019, ceea ce corespunde unui total de peste 190.000 asigurați.

Compania oferă decontarea directă în peste 1.200 de clinici și spitale private partenere, rambursarea sau utilizarea cardului bancar Easy Pay care permite plata directă în orice clinică din România.

Signal Iduna a lansat la finalul anului trecut și un serviciu de telemedicină, care oferă acces la consultații prin apel telefonic sau video pentru numeroase specialitățile medicale.

Compania a lansat recent 101 Invest, o asigurare de viață cu componentă investițională, un produs 100% digital.

Totodată, asigurătorul lucrează la o nouă versiune a aplicației Signal Care Assistant, care va oferi funcționalități noi și unice pe piața din România.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...