Creștere a vânzărilor cu 6,6% în centrele comerciale NEPI Rockcastle. În decembrie, deschid la Satu-Mare

Vânzările retailerilor care au închiriat spații în centrele comerciale NEPI Rockcastle din România, au crescut cu 6,6% față de anul trecut.

Cea mai mare creștere a vânzărilor a fost realizată de NEPI Rockcastle Cehia, cu 22,3% mai mult ca anul trecut.

Veniturile NEPI Rockcastle au crescut anul acesta cu 4,1% și au ajuns la 165 milioane de euro în primul semestru din 2018.

Cine sunt cei mai mari chiriași din centrele NEPI Rockcastle

Auchan este retailerul care a închiriat 4,1% din suprafața totală închiriabilă de 1.826.800 mp deținută de NEPI Rockcastle în Europa.

Carrefour a închiriat 3,2% din total, Inditex 3,1%, iar polonezii de la LPP (Reserved, Cropp Town, House, Mohito, Sinsay), 3%.

Alți retaileri care au închiriat suprafețe importante sunt: H&M – 2,4%, New Yorker – 1,6%, C&A – 1,4%, Peek & Cloppenburg – 1,3%, Cinema City – 1,2 % și Deichmann – 1,1%.

Planurile Nepi Rockcastle în România

România este piața în care Nepi Rockcastle are cele mai mari suprafețe închiriabile, peste 39% din total, iar investițiile în dezvoltarea de noi centre comerciale continuă.

Satu Mare Shopping City

Este primul centru comercial de timp mall din oraș și va fi inaugurat până la sfârșitul anului. Au semnat contracte de închiriere Carrefour, CCC, Cineplexx, Deichmann, Douglas, Hervis, Intersport, KFC, LC Waikiki, New Yorker, Orsay, Reserved și Smyk.

Investițiile în construcția Satu Mare Shopping City, care la final va avea o suprafață de 29.100 mp au ajuna până acum la 18 milioane de euro.

Festival Mall Sibiu

Noul Festival Mall din Sibiu va veni în completarea portofoliului deținut de NEPI Rockcastle în oraș, după achiziția Shopping City Sibiu.

Festival Mall va avea o suprafață de 42.200 mp, va fi deschis în ultimul semestru al anului 2019 și va avea printre chiriași magazine CineGold, Inditex (Zara, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Pull & Bear, Stradivarius) și Yorker.

În Festival Mall Sibiu, Kaufland va deschide primul său magazin din incinta unui centru comercial.

Shopping City Târgu Mureș

Shopping City Târgu Mureș se află în faza obținerii avizelor necesare demarării construcției. Ancora principală va fi un hipermarket Carrefour de 10.000 mp.

La finalul construcției, în ultimul semestru din 2019, Shopping City Târgu Mureș va avea o suprafață închiriabilă de 33.600 mp.

Shopping City Sibiu

Shopping City Sibiu trece printr-o extindere și modernizare, care va duce la creșterea suprafeței actuale, de 67.600 mp, cu încă 9,800 mp. Deschiderea extensiei este programată pentru ultimul semestru din 2019.

Aurora Shopping Mall Buzău

Aurora Shopping Mall Buzău trece printr-un proces de extindere, care va crește suprafața centrului comercial cu 5.400 mp. Cinema City a semnat deja un contract de închiriere și, o dată cu inaugurarea extensiei în primul semestru din 2019, va deschide un cnematograf cu șase săli.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...