CREDITPRIME: OFERIM SOLUȚII DE RAMBURSARE CLIENȚILOR CU DIFICULTĂȚI FINANCIARE CAUZATE DE COVID-19

Începând cu 17 Martie, CreditPrime, un important furnizor de credite online în România, oferă reduceri substanțiale de plată a împrumuturilor clienților care se confruntă cu dificultăți financiare cauzate de pandemia Covid 19.

Compania va oferi reduceri la rata dobânzii, amânări de plată sau prelungirea împrumutului fără dobândă.

Clienții care au fost afectați: au devenit șomeri, sunt în carantină sau care se confruntă cu alte presiuni financiare pe bugetul familiei din cauza pandemiei, sunt rugați să contacteze CreditPrime online sau la telefon. Compania va examina toate aplicările și va evalua situația fiecărui client individual.

Rucsandra Larisa Stanciu, Director General al EcoFinance România comentează: „Considerăm că este responsabilitatea noastră să ajutam pe cei care au fost afectați financiar de această criză pandemică. Sperăm ca această situație sa se rezolve în curand, dar între timp oferim clienților noștri o modalitate de a-și ușura povara financiară”

Aceste măsuri se vor aplica pentru plățile făcute în Martie 2020, însă, se pot extinde dacă situația o cere. CreditPrime nu va iniția, de asemenea, noi cesiuni de creanțe și executări silite în această perioadă.

Pentru informații suplimentare, contactați: 

Julija Kondratovica

PR Manager, EcoFinance 

e:mail: [email protected]

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...