Credite pentru microîntreprinderi cu garanție EaSI la UniCredit Bank

În contextul componentei de microcredit a programului Social Impact Banking, UniCredit Bank oferă micro-întreprinderilor acces la finanțări în lei pentru cheltuieli curente cu valoare maximă de 25.000 euro (echivalent în lei).

Aceste credite au o garanție în proporție de 80% din valoarea creditului.

Garanția este finanțată de către Uniunea Europeană în cadrul Programului pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială („EaSI”) și de Fondul European pentru Investiții strategice („FEIS”) instituit în cadrul planului de investiții pentru Europa.

Scopul FEIS este de a contribui la susținerea finanțării și a punerii în aplicare a investițiilor productive în Uniunea Europeană și de a facilita accesul la finanțare.

Programul EaSI oferă un instrument de garantare menit să faciliteze accesul la microfinanțare pentru microîntreprinderi, companii aflate atât în ​​faza de start-up, cât și în faza de dezvoltare, cu cifra de afaceri anuală sau active totale de maxim 2 milioane de euro și cu maxim 9 angajați.

Companiile care vor accesa facilitatea nu au comision de garantare și nu trebuie să atașeze creditului nicio altă garanție cu acoperire materială. În plus, în funcție de caracteristicile împrumutului, pot beneficia de o reducere de dobândă.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...