Credite imobiliare noi de la Credit Agricole

sursa foto: oligarh.md

Credit Agricole Bank Romania îşi extinde portofoliul de credite destinate persoanelor fizice cu două noi produse – creditul pentru construcţie imobil şi creditul pentru modernizare sau consolidare imobil.

Creditul pentru construcţie se adresează persoanelor fizice care doresc să construiască sau să extindă un imobil, pe un teren aflat în proprietatea acestora. Dacă un client doreşte însă să modernizeze, reabiliteze sau să consolideze imobilul deţinut, atunci acesta poate accesa un credit pentru modernizare.

Valoarea maximă a creditului este de 300.000 Euro (sau echivalentul în RON), în cazul creditului de construcţie şi 200.000 Euro (sau echivalentul în RON), în cazul celui de modernizare.

Perioada de acordare a creditelor este de maxim 30 de ani, iar gradul de îndatorare poate ajunge până la 62%. Dobânzile sunt foarte avantajoase pentru clienţii al căror venit este virat în conturile deschise la bancă.

Aceste două produse vin în completarea gamei variate de produse de creditare oferite persoanelor fizice – creditul pentru nevoi personale cu sau fără ipotecă, creditul de refinanţare, de achiziţie locuinţă, descoperitul de cont şi creditul ipotecar prin programul Prima Casă. Alături de avantajele competitive ale acestor produse, clienţii beneficiază de stardarde ridicate ale serviciilor şi de consiliere personală în sucursale.

“Îmbunătăţirea portofoliului existent de produse de creditare arată dorinţa noastră de a contribui la dezvoltarea economică a României şi de a ne ajuta clienţii, fiind mai flexibili şi capabili să răspundem nevoilor financiare ale acestora, din ce în ce mai diversificate”, a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...