Credite de refinanțare la CEC Bank

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de refinantare fara ipoteca imobiliara, in lei, a creditelor aflate in derulare la CEC Bank sau la alte institutii financiare.

Principalele beneficii oferite in cadrul campaniei:

  • dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare, eliminandu-se astfel riscul valutar;
  • 0% comision de analiza dosar;
  • 0% comision de administrare credit.

Valoarea dobanzii fixe este de 10%*, in cazul in care clientul contracteaza creditul de refinantare fara a solicita si un credit prin card, respectiv de 9,50%**, in cazul in care clientul contracteaza creditul de refinantare impreuna cu un credit prin card. Campania este valabila pana la data de 20.10.2015.

*DAE 10,47%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 10%, fixa pe intreaga durata de creditare si comision de analiza dosar, precum si comision de administrare credit 0. Rata lunara va fi de 1.700,70 lei, iar valoarea totala platibila de 102.041,56 lei.

**DAE 9,92%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 9,50%, fixa pe intreaga durata de creditare si comision de analiza dosar, precum si comision de administrare credit 0. Rata lunara va fi de 1.681,03 lei, iar valoarea totala platibila de 100.861,28 lei.

Suma maxima ce poate fi accesata este de 80.000 lei, pe o perioada de cel mult 60 de luni. In plus, clientii beneficiaza de asigurare de viata si somaj gratuita, ce acopera riscurile de deces din boala sau accident, invaliditate permanenta totala ca urmare a unei boli sau accident precum si somajul involuntar.

Prin lansarea unei campanii promotionale la Creditele de refinantare in lei, CEC Bank continua politica de sustinere a creditarii in moneda nationala si isi completeaza oferta cu un produs accesibil si atractiv, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al sumei maxime ce poate fi contractata„, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Pentru identificarea solutiei optime de finantare, CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin consiliere specializata oferita gratuit in cadrul celor peste 1.000 de unitati ale bancii. Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul instituției.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...